Cono Sur Reserva Especial Sauvignon Blanc

Cono Sur

Cono Sur on vuonna 1993 perustettu innovatiivinen viinitalo, joka on lähtenyt rohkeasti tuottamaan luonteikkaita ja ympäristöystävällisiä viinejä.

Cono Sur on sitoutunut vahvasti ympäristönsuojeluun. Cono Surilla on yli 300 hehtaaria omia luomutarhoja ja kaikkia tarhoja viljellään kestävän kehityksen mukaisin menetelmin. Tuholaisten ja tautien torjuntaan puututaan ainoastaan ongelmien ilmetessä ja ensisijaisesti käyttämällä ympäristöystävällisiä menetelmiä. Cono Sur on myös maailman ensimmäinen Carbon Neutral Delivery -sertifikaatin omaava viinitila. Sertifiointi tarkoittaa, että Cono Sur -viinien kuljetusten aiheuttama ympäristörasite neutralisoidaan edistämällä ilmakehän hiilidioksidipäästöjen vähentäviä projekteja.

Cono Sur Reserva Especial Sauvignon Blanc

Meren läheisyys ja punainen savimaaperä tuovat omaleimaisuutensa Casablancan viinialueeseen. Viileät merituulet puhaltavat suoraan viinitarhoille hidastaen rypäleiden kypsymistä herkullisten intensiivisten aromien tuottamiseksi. Viini kypsyy terästankeissa 6kk ajan. Viini on B Corporations -sertifioitu. Kyseessä on kestävän kehityksen sertifiointi, jossa kaikessa päätöksenteossa otetaan huomioon vaikutukset niin sidosryhmiin kuin ympäristöönkin. Tarkoitus on tehdä bisnestä tehden hyvää.

Viinin kuvaus

Vaaleankeltainen väri. Tuoksussa sitruunankukkaa, viheromenaa ja persikkaa. Raikas ja tyylikkään tasapainoinen viini, jossa miellyttävää mineraalisuutta.

Viinin käyttö

Merenelävät, kanaruoat ja kasvisruoat, joissa käytetty jogurtti- tai sitruskastikkeita. Sopii myös pähkinöiden ja juustojen kanssa nautittavaksi.

Soveltuvuus

ÄyriäisetAlkupalat, salaatit & kasvisruokaJuustotLintuMausteinen ruoka

Lisätiedot

Tuottaja Cono Sur
Maa Chile
Alue/luokitus Casablanca Valley
Viinityyppi Valkoviinit
Rypäleet Sauvignon Blanc
Täyteläisyys
Hapokkuus Kohtuullinen
Sokeripitoisuus 3
Alkoholipitoisuus 12,5 %
Saatavuus Alko, Ravintolamyynti
Pullokoot 75 cl
Suljin Kierrekorkki
Laatikkokoko 6
Alkon tuotenro 529747
Suositushinta 12,90 €
Lehdistömaininnat
Kilpailumenestys
Sertifikaatit Kestävän kehityksen sertifikaatti