Cono Sur Reserva Especial Pinot Noir

Cono Sur

Cono Sur on vuonna 1993 perustettu innovatiivinen viinitalo, joka on lähtenyt rohkeasti tuottamaan luonteikkaita ja ympäristöystävällisiä viinejä.

Cono Sur on sitoutunut vahvasti ympäristönsuojeluun. Cono Surilla on yli 300 hehtaaria omia luomutarhoja ja kaikkia tarhoja viljellään kestävän kehityksen mukaisin menetelmin. Tuholaisten ja tautien torjuntaan puututaan ainoastaan ongelmien ilmetessä ja ensisijaisesti käyttämällä ympäristöystävällisiä menetelmiä. Cono Sur on myös maailman ensimmäinen Carbon Neutral Delivery -sertifikaatin omaava viinitila. Sertifiointi tarkoittaa, että Cono Sur -viinien kuljetusten aiheuttama ympäristörasite neutralisoidaan edistämällä ilmakehän hiilidioksidipäästöjen vähentäviä projekteja.

Cono Sur Reserva Especial Pinot Noir

Cono Sur Reserva -sarjan Pinot Noir tyylikkäässä turkoosissa ulkoasussaan. Vivahteikas viileän ilmaston viini, jonka rypäleet tulevat San Antonio laakson palstoilta, jotka sijaitsevat hyvin lähellä merta. Pinot Noir -rypäleet kerätään käsin. 80% rypäleistä kypsyy tammitynnyreissä ja 20% terästankeissa 11 kuukauden ajan.

Viinin kuvaus

Viini on väriltään kauniin rubiininpunainen. Tuoksussa on punamarjaisuutta kuten hapankirsikkaa, vadelmaa ja mustaherukkaa. Suutuntuma on keskitäyteläinen ja tasapainoinen. Tanniinit ovat silkkisen pehmeät.

Viinin käyttö

Vivahteikas ruokaviini sopii riistaruokien seuraan. Sopii myös erilaisten kana- ja kalaruokien kanssa sekä kypsytetyille juustoille. Tarjoillaan viilennettynä 16 asteeseen.

Soveltuvuus

JuustotLintuMiedot liharuoat (esim. porsas)

Lisätiedot

Tuottaja Cono Sur
Maa Chile
Alue/luokitus San Antonio
Viinityyppi Punaviinit
Rypäleet Pinot Noir
Täyteläisyys Keskitäyteläinen
Hapokkuus Kohtuullinen
Sokeripitoisuus 2.7
Alkoholipitoisuus 14 %
Saatavuus Alko, Ravintolamyynti
Pullokoot 75 cl
Suljin Luonnonkorkki
Laatikkokoko 6
Alkon tuotenro 958483
Suositushinta 12,98 €
Lehdistömaininnat
Kilpailumenestys
Sertifikaatit Carbon Neutral