Cono Sur Organic Sauvignon Blanc

Cono Sur

Cono Sur on vuonna 1993 perustettu dynaaminen viinitalo, joka on rohkeasti lähtenyt tuottamaan innovatiivisia ja luonteikkaita viinejä. Cono Sur onkin onnistunut tässä loistavasti, sillä se on Chilen nopeiten kasvava viinitalo.

Cono Sur Organic Sauvignon Blanc

Viiniin käytetyt rypäleet tulevat San Antonion laaksosta. Tarha, jossa rypäleet tähän viiniin on viljelty sijaitsee alueen läntisellä reunalla, erittäin lähellä tyynen valtameren rannikkoa.

Viinin kuvaus

Valtamereltä puhaltava viileä tuuli tarjoaa erinomaiset puitteet raikkaan ja hapokkaan Sauvignon Blanc -viinin viljelemiseksi. Viinin valmistuksessa ei ole käytetty tammea. Cono Sur Organic Sauvignon Blanc on luomuviini (sertifioitu BCS Öeko Garantie GmbH toimesta).

Viinin käyttö

Tämä raikkaan hapokas valkoviini on erinomainen valinta aperitiiviksi sekä seurustelujuomaksi. Parhaimmillaan viini on erilaisten raikkaiden salaattien, vaaleiden kalaruokien ja äyriäisten kumppanina. Kokeile vaikkapa grillattua vuohenjuustoa salaattipedillä paahdettujen pinjansiementen kera.

Soveltuvuus

ÄyriäisetAlkupalat, salaatit & kasvisruokaAperitiivi & seurusteluJuustotMiedot kalaruoat (vähärasvaiset kalat)Voimakkaat kalaruoat

Lisätiedot

Tuottaja Cono Sur
Maa Chile
Alue/luokitus San Antonio
Viinityyppi Valkoviinit
Rypäleet Sauvignon Blanc (100 %)
Täyteläisyys
Hapokkuus Korkea
Sokeripitoisuus 5
Alkoholipitoisuus 13 %
Saatavuus Alko, Ravintolamyynti
Pullokoot 75 cl
Suljin Kierrekorkki
Laatikkokoko 6
Alkon tuotenro 957607
Suositushinta 10,99 €
Lehdistömaininnat

“Cono Sur is one of the prettiest wineries I’ve ever visited. Their commitment to growing grapes organically is fervent and this succulent Sauvignon is a killer deal.” Leslie Sbrocco / Epicurious / USA

Kilpailumenestys
Sertifikaatit Carbon Neutral, Luomu