Cono Sur Organic Sauvignon Blanc

Cono Sur

Cono Sur on vuonna 1993 perustettu innovatiivinen viinitalo, joka on lähtenyt rohkeasti tuottamaan luonteikkaita ja ympäristöystävällisiä viinejä.

Cono Sur on sitoutunut vahvasti ympäristönsuojeluun. Cono Surilla on yli 300 hehtaaria omia luomutarhoja ja kaikkia tarhoja viljellään kestävän kehityksen mukaisin menetelmin. Tuholaisten ja tautien torjuntaan puututaan ainoastaan ongelmien ilmetessä ja ensisijaisesti käyttämällä ympäristöystävällisiä menetelmiä. Cono Sur on myös maailman ensimmäinen Carbon Neutral Delivery -sertifikaatin omaava viinitila. Sertifiointi tarkoittaa, että Cono Sur -viinien kuljetusten aiheuttama ympäristörasite neutralisoidaan edistämällä ilmakehän hiilidioksidipäästöjen vähentäviä projekteja.

Cono Sur Organic Sauvignon Blanc

Viiniin käytetyt rypäleet tulevat San Antonion laaksosta. Tarha, jossa rypäleet tähän viiniin on viljelty sijaitsee alueen läntisellä reunalla, erittäin lähellä tyynen valtameren rannikkoa. Valtamereltä puhaltava viileä tuuli tarjoaa erinomaiset puitteet raikkaan ja hapokkaan Sauvignon Blanc -viinin viljelemiseksi. Viinin valmistuksessa ei ole käytetty tammea. Cono Sur Organic Sauvignon Blanc on luomuviini.

Viinin kuvaus

Vaaleankeltainen väri. Tuoksussa valkoherukkaa, passionhedelmää, kypsää sitrusta. Maultaan kuiva, eloisan raikas ja herkullisen hedelmäinen.

Viinin käyttö

Tämä raikkaan hapokas valkoviini on erinomainen valinta aperitiiviksi sekä seurustelujuomaksi. Parhaimmillaan viini on erilaisten raikkaiden salaattien, vaaleiden kalaruokien ja äyriäisten kumppanina. Kokeile vaikkapa grillattua vuohenjuustoa salaattipedillä paahdettujen pinjansiementen kera.

Soveltuvuus

ÄyriäisetAlkupalat, salaatit & kasvisruokaAperitiivi & seurusteluJuustotMiedot kalaruoat (vähärasvaiset kalat)Voimakkaat kalaruoat

Lisätiedot

Tuottaja Cono Sur
Maa Chile
Alue/luokitus San Antonio
Viinityyppi Valkoviinit
Rypäleet Sauvignon Blanc (100 %)
Täyteläisyys
Hapokkuus Korkea
Sokeripitoisuus 5
Alkoholipitoisuus 13 %
Saatavuus Alko, Ravintolamyynti
Pullokoot 75 cl
Suljin Kierrekorkki
Laatikkokoko 6
Alkon tuotenro 957607
Suositushinta 12,98 €
Lehdistömaininnat
Kilpailumenestys
Sertifikaatit Carbon Neutral, Luomu