Cono Sur Organic Pinot Noir

Cono Sur

Cono Sur on vuonna 1993 perustettu innovatiivinen viinitalo, joka on lähtenyt rohkeasti tuottamaan luonteikkaita ja ympäristöystävällisiä viinejä.

Cono Sur on sitoutunut vahvasti ympäristönsuojeluun. Cono Surilla on yli 300 hehtaaria omia luomutarhoja ja kaikkia tarhoja viljellään kestävän kehityksen mukaisin menetelmin. Tuholaisten ja tautien torjuntaan puututaan ainoastaan ongelmien ilmetessä ja ensisijaisesti käyttämällä ympäristöystävällisiä menetelmiä. Cono Sur on myös maailman ensimmäinen Carbon Neutral Delivery -sertifikaatin omaava viinitila. Sertifiointi tarkoittaa, että Cono Sur -viinien kuljetusten aiheuttama ympäristörasite neutralisoidaan edistämällä ilmakehän hiilidioksidipäästöjen vähentäviä projekteja.

Cono Sur Organic Pinot Noir

Eloisan raikas ja aromikas Pinot Noir Chilestä! Luomurypäleet tulevat leudon ilmaston Colchaguasta ja San Antonion laaksosta. Viinistä 70% käy tammitynnyreissä ja 30% terästankeissa kahdeksan kuukauden ajan. Vastuullinen juomavalinta, sillä viini on sekä Carbon Neutral Delivery- että luomusertifioitu.

Viinin kuvaus

Aromikas Pinot Noir, jossa on aistittavissa kirsikkaa, vadelmaa ja hentoa tammisuutta. Keskitäyteläinen viini, joka on suutuntumaltaan pehmeä ja hedelmäinen.

Viinin käyttö

Sopii kala- ja kanaruokien kanssa, sekä juustoviiniksi. Tarjoillaan viilennettynä n. 16 asteeseen.

Soveltuvuus

Aperitiivi & seurusteluJuustotLintuMausteinen ruokaVoimakkaat kalaruoat

Lisätiedot

Tuottaja Cono Sur
Maa Chile
Alue/luokitus
Viinityyppi Punaviinit
Rypäleet Pinot Noir
Täyteläisyys Keskitäyteläinen
Hapokkuus Kohtuullinen
Sokeripitoisuus 2.7
Alkoholipitoisuus 14 %
Saatavuus Ravintolamyynti
Pullokoot 75 cl
Suljin Kierrekorkki
Laatikkokoko 6
Alkon tuotenro
Suositushinta 11,99 €
Lehdistömaininnat
Kilpailumenestys
Sertifikaatit Carbon Neutral, Luomu