Cono Sur Organic Gran Reserva Cabernet Sauvignon

Cono Sur

Cono Sur on vuonna 1993 perustettu innovatiivinen viinitalo, joka on lähtenyt rohkeasti tuottamaan luonteikkaita ja ympäristöystävällisiä viinejä.

Cono Sur on sitoutunut vahvasti ympäristönsuojeluun. Cono Surilla on yli 300 hehtaaria omia luomutarhoja ja kaikkia tarhoja viljellään kestävän kehityksen mukaisin menetelmin. Tuholaisten ja tautien torjuntaan puututaan ainoastaan ongelmien ilmetessä ja ensisijaisesti käyttämällä ympäristöystävällisiä menetelmiä. Cono Sur on myös maailman ensimmäinen Carbon Neutral Delivery -sertifikaatin omaava viinitila. Sertifiointi tarkoittaa, että Cono Sur -viinien kuljetusten aiheuttama ympäristörasite neutralisoidaan edistämällä ilmakehän hiilidioksidipäästöjen vähentäviä projekteja.

Cono Sur Organic Gran Reserva Cabernet Sauvignon

Luomusertifioidun Gran Reserva Cabernet Sauvignon -viinin rypäleet tulevat Santa Elisa Estate -viinitilalta Chilen keskiosassa sijaitsevan Rapel Valleyn lounaisosasta, Colchaguan laaksosta. Alue on Chilen kuuluisimpia viinialueita, ja siellä on täydellisesti viininviljelyyn sopiva ilmasto: päivisin lämmin ja öisin viileä. Viiniä on kypsytetty 14 kuukautta tammitynnyreissä ja kuukausi terästankissa.

Viinin kuvaus

Väri tumma, purppuraan vivahtava punainen. Tuoksussa voi erottaa kypsää luumua, karpaloa ja mansikkaisuutta. Maku toistaa tuoksua, rakenne on silkkinen pehmeillä tanniineilla. Runsaan täyteläinen makumaailma yhdistyy raikkaaseen hapokkuuteen ja pitkään jälkimakuun.

Soveltuvuus

JuustotMiedot liharuoat (esim. porsas)Voimakkaat liharuoat (esim. nauta)

Lisätiedot

Tuottaja Cono Sur
Maa Chile
Alue/luokitus Colchagua Valley
Viinityyppi Punaviinit
Rypäleet Cabernet Sauvignon
Syrah
Täyteläisyys Täyteläinen
Hapokkuus Kohtuullinen
Sokeripitoisuus 2
Alkoholipitoisuus 13,5 %
Saatavuus Travel Retail & Duty Free
Pullokoot 75 cl
Suljin Luonnonkorkki
Laatikkokoko 6
Alkon tuotenro 939888
Suositushinta 15,98 €
Lehdistömaininnat
Kilpailumenestys
Sertifikaatit Kestävän kehityksen sertifikaatti, Luomu