Cono Sur Organic Chardonnay

Cono Sur

Cono Sur on vuonna 1993 perustettu innovatiivinen viinitalo, joka on lähtenyt rohkeasti tuottamaan luonteikkaita ja ympäristöystävällisiä viinejä.

Cono Sur on sitoutunut vahvasti ympäristönsuojeluun. Cono Surilla on yli 300 hehtaaria omia luomutarhoja ja kaikkia tarhoja viljellään kestävän kehityksen mukaisin menetelmin. Tuholaisten ja tautien torjuntaan puututaan ainoastaan ongelmien ilmetessä ja ensisijaisesti käyttämällä ympäristöystävällisiä menetelmiä. Cono Sur on myös maailman ensimmäinen Carbon Neutral Delivery -sertifikaatin omaava viinitila. Sertifiointi tarkoittaa, että Cono Sur -viinien kuljetusten aiheuttama ympäristörasite neutralisoidaan edistämällä ilmakehän hiilidioksidipäästöjen vähentäviä projekteja.

Cono Sur Organic Chardonnay

Eloisan raikas ja aromikas Chardonnay Chilestä! Luomurypäleet tulevat viileän ilmaston Colchaguasta, Maulesta ja San Antoniosta. Viini käy neljä kuukautta ruostumattomissa terästankeissa. Vastuullinen juomavalinta, sillä viini on sekä Carbon Neutral Delivery- että luomusertifioitu.

Viinin kuvaus

Väriltään vaaleanviherkeltainen viini, jonka tuoksu on runsaan hedelmäinen. Aistittavissa limettiä, appelsiininkukkia, ananasta, päärynää ja hentoa mineraalisuutta. Viini on maultaan ihanan pyöreä ja tasapainoinen!

Viinin käyttö

Sopii erinomaisesti erilaisten kana- ja kalaruokien kanssa. Täydentää myös grilli- ja pastaruokia ja sopii kermaisten kastikkeiden kanssa.

Soveltuvuus

ÄyriäisetAlkupalat, salaatit & kasvisruokaAperitiivi & seurusteluLintuVoimakkaat kalaruoat

Lisätiedot

Tuottaja Cono Sur
Maa Chile
Alue/luokitus
Viinityyppi Valkoviinit
Rypäleet Chardonnay
Täyteläisyys
Hapokkuus Kohtuullinen
Sokeripitoisuus 4
Alkoholipitoisuus 13 %
Saatavuus Ravintolamyynti
Pullokoot 75 cl
Suljin Kierrekorkki
Laatikkokoko 6
Alkon tuotenro
Suositushinta 11,79 €
Lehdistömaininnat
Kilpailumenestys
Sertifikaatit Carbon Neutral, Luomu