Cono Sur Bicicleta Syrah hanapakkaus

Cono Sur

Cono Sur on vuonna 1993 perustettu innovatiivinen viinitalo, joka on lähtenyt rohkeasti tuottamaan luonteikkaita ja ympäristöystävällisiä viinejä.

Cono Sur on sitoutunut vahvasti ympäristönsuojeluun. Cono Surilla on yli 300 hehtaaria omia luomutarhoja ja kaikkia tarhoja viljellään kestävän kehityksen mukaisin menetelmin. Tuholaisten ja tautien torjuntaan puututaan ainoastaan ongelmien ilmetessä ja ensisijaisesti käyttämällä ympäristöystävällisiä menetelmiä. Cono Sur on myös maailman ensimmäinen Carbon Neutral Delivery -sertifikaatin omaava viinitila. Sertifiointi tarkoittaa, että Cono Sur -viinien kuljetusten aiheuttama ympäristörasite neutralisoidaan edistämällä ilmakehän hiilidioksidipäästöjen vähentäviä projekteja.

Cono Sur Bicicleta Syrah hanapakkaus

Cono Sur Bicicleta Syrah -viiniin käytetyt rypäleet tulevat ilmastoltaan leudoilta viinialueilta. Kylmät yöt ja sumuiset aamut hidastavat rypäleiden kypsymistä, tehden rypäleistä maukkaita ja aromikkaita. Viini kypsyy terästankeissa.

Viinin kuvaus

Tummanpunainen väri. Tuoksussa boysenmarjaa, kirsikkaa ja paahteisuutta. Täyteläinen viini, jossa pehmeät tanniinit. Tasapainoinen suutuntuma sekä miellyttävä hapokkuus tekevät viinistä helposti lähestyttävän.

Viinin käyttö

Grillatuille liharuoille, pastaruoille ja juustoille.

Soveltuvuus

Aperitiivi & seurusteluJuustotMiedot liharuoat (esim. porsas)Voimakkaat liharuoat (esim. nauta)

Lisätiedot

Tuottaja Cono Sur
Maa Chile
Alue/luokitus Colchagua Valley
Viinityyppi Punaviinit
Rypäleet Syrah
Täyteläisyys Täyteläinen
Hapokkuus Kohtuullinen
Sokeripitoisuus 4
Alkoholipitoisuus 12,5 %
Saatavuus Alko
Pullokoot 300 cl
Suljin Hana
Laatikkokoko 4
Alkon tuotenro 914212
Suositushinta 35,99 €
Lehdistömaininnat
Kilpailumenestys
Sertifikaatit Kestävän kehityksen sertifikaatti