Cono Sur Bicicleta Rosé

Cono Sur

Cono Sur on vuonna 1993 perustettu innovatiivinen viinitalo, joka on lähtenyt rohkeasti tuottamaan luonteikkaita ja ympäristöystävällisiä viinejä.

Cono Sur on sitoutunut vahvasti ympäristönsuojeluun. Cono Surilla on yli 300 hehtaaria omia luomutarhoja ja kaikkia tarhoja viljellään kestävän kehityksen mukaisin menetelmin. Tuholaisten ja tautien torjuntaan puututaan ainoastaan ongelmien ilmetessä ja ensisijaisesti käyttämällä ympäristöystävällisiä menetelmiä. Cono Sur on myös maailman ensimmäinen Carbon Neutral Delivery -sertifikaatin omaava viinitila. Sertifiointi tarkoittaa, että Cono Sur -viinien kuljetusten aiheuttama ympäristörasite neutralisoidaan edistämällä ilmakehän hiilidioksidipäästöjen vähentäviä projekteja.

Cono Sur Bicicleta Rosé

Viileän ilmaston roseeviini Chilen Bío Bío Valleystä, jossa ilma ei nouse kesäisinkään yli 29 asteen. 100% Pinot Noir -rypäleet poimitaan käsin runsaan mineraalipitoisesta maaperästä. Cono Sur Bicicleta Rosé kypsyy kuusi kuukautta ruostumattomissa terästankeissa.

Cono Sur -viinit ovat Carbon Neutral Delivery -sertifioituja. Hiilijalanjälki on neutralisoitu edistämällä maailman hiilidioksidipäästöjä vähentäviä projekteja.

Viinin kuvaus

Lohenpunainen väri, tuoksussa kirsikkaa, mansikkaa ja vadelmaa. Maultaan viini on raikas ja runsaan hedelmäinen, jota ryhdikäs hapokkuus tasapainottaa.

Viinin käyttö

Sopii raikkaaksi aperitiiviksi ja sellaisenaan nautiskeluun. Toimii myös grillatun lohen ja mausteisempien ruokien kanssa.

Soveltuvuus

Alkupalat, salaatit & kasvisruokaAperitiivi & seurusteluJälkiruokaJuustotLintuMausteinen ruokaVoimakkaat kalaruoat

Lisätiedot

Tuottaja Cono Sur
Maa Chile
Alue/luokitus Bio-Bio Valley
Viinityyppi Roseeviinit
Rypäleet Pinot Noir
Täyteläisyys Keskitäyteläinen
Hapokkuus Kohtuullinen
Sokeripitoisuus 6.5
Alkoholipitoisuus 12 %
Saatavuus Alko, Ravintolamyynti
Pullokoot 75 cl
Suljin Kierrekorkki
Laatikkokoko 6
Alkon tuotenro
Suositushinta 9,98 €
Lehdistömaininnat
Kilpailumenestys
Sertifikaatit