Cono Sur Bicicleta Rosé Hanapakkaus

Cono Sur

Cono Sur on vuonna 1993 perustettu innovatiivinen viinitalo, joka on lähtenyt rohkeasti tuottamaan luonteikkaita ja ympäristöystävällisiä viinejä.

Cono Sur on sitoutunut vahvasti ympäristönsuojeluun. Cono Surilla on yli 300 hehtaaria omia luomutarhoja ja kaikkia tarhoja viljellään kestävän kehityksen mukaisin menetelmin. Tuholaisten ja tautien torjuntaan puututaan ainoastaan ongelmien ilmetessä ja ensisijaisesti käyttämällä ympäristöystävällisiä menetelmiä. Cono Sur on myös maailman ensimmäinen Carbon Neutral Delivery -sertifikaatin omaava viinitila. Sertifiointi tarkoittaa, että Cono Sur -viinien kuljetusten aiheuttama ympäristörasite neutralisoidaan edistämällä ilmakehän hiilidioksidipäästöjen vähentäviä projekteja.

Cono Sur Bicicleta Rosé Hanapakkaus

Näppärä 2 litran pakkaus kulkee helposti mukaan piknikille ja mökille! Tämä hanapakkaus on myös oiva tuliainen kylään mentäessä, sillä ulkoasultaan rosee on kerrassaan viehättävä. Bicileta rosee on viileän ilmaston viini Chilen Bío Bío Valleystä. 100% Pinot Noir -rypäleet poimitaan käsin runsaan mineraalipitoisesta maaperästä. Bicicleta -viinit ovat kunnianosoitus Cono Surin tarhojen työntekijöille, jotka liikkuvat tarhoilla polkupyörillä ja hoitavat köynnöksiä ja rypäleitä ympäristöä kunnioittaen. Cono Sur -viinit ovat Carbon Neutral Delivery -sertifioituja. Hiilijalanjälki on neutralisoitu edistämällä maailman hiilidioksidipäästöjä vähentäviä projekteja.

Viinin kuvaus

Kauniin vaaleanpunainen väri, keskitäyteläinen maku, jota Pinot Noir -rypäleiden hapokkuus ryhdittää. Tuoksu on punamarjainen, aistittavissa vadelmaa, metsämansikkaa ja kypsää sitruunaa.

Viinin käyttö

Sopii grilliherkkujen kanssa nautittavaksi sekä noutopöydän viiniksi kana- ja kasvisruoista seurusteluun.

Soveltuvuus

Alkupalat, salaatit & kasvisruokaAperitiivi & seurusteluLintuVoimakkaat kalaruoat

Lisätiedot

Tuottaja Cono Sur
Maa Chile
Alue/luokitus
Viinityyppi Roseeviinit
Rypäleet Pinot Noir
Täyteläisyys Keskitäyteläinen
Hapokkuus Kohtuullinen
Sokeripitoisuus 6
Alkoholipitoisuus 12 %
Saatavuus Alko, Ravintolamyynti
Pullokoot 200 cl
Suljin Hana
Laatikkokoko 6
Alkon tuotenro 959943
Suositushinta 26,90 €
Lehdistömaininnat
Kilpailumenestys
Sertifikaatit Carbon Neutral