Cono Sur Bicicleta Carmenere -hanapakkaus

Cono Sur

Cono Sur on vuonna 1993 perustettu dynaaminen viinitalo, joka on rohkeasti lähtenyt tuottamaan innovatiivisia ja luonteikkaita viinejä. Cono Sur onkin onnistunut tässä loistavasti, sillä se on Chilen nopeiten kasvava viinitalo.

Cono Sur Bicicleta Carmenere -hanapakkaus

Cono Surin polkupyöräviinien sarja on täydentynyt Alkon vakiovalikoimassa Camenere -hanapakkauksella. Bicicleta on kunnianosoitus Cono Surin tarhojen työntekijöille, jotka liikkuvat tarhoilla polkupyörillä ja hoitavat köynnöksiä ja rypäleitä ympäristöä kunnioittavin viljelymenetelmin. Chilen Central Valleysta peräisin olevat rypäleet ovat kasvaneet lämpimässä ja aurinkoisessa ilmastossa, Carmenere -lajikkeelle ihanteellisissa olosuhteissa.

Viinin kuvaus

Väriltään violetinpunainen viinin tuoksussa on tummien hedelmien aromeja, pippurisuutta ja häivähdys tummaa suklaata. Täyteläinen suutuntuma on täynnä makua. Hyvin tasapainossa olevat tanniinit tasapainottavat viinin mausteisuutta ja kypsää hedelmäisyyttä.

Viinin käyttö

Bicicleta Carmenere on monipuolinen liharuokien kumppani. Tacot, burritot ja kesän grilliherkut toimivat tämän viinin rinnalla hienosti, samoin kylmät leikkeleet. Bicicleta Carmenere on myös hyvä yleisviini juustoille.

Soveltuvuus

JuustotMiedot liharuoat (esim. porsas)

Lisätiedot

Tuottaja Cono Sur
Maa Chile
Alue/luokitus Central Valley
Viinityyppi Punaviinit
Rypäleet Carmenere ( %)
Täyteläisyys Keskitäyteläinen
Hapokkuus Kohtuullinen
Sokeripitoisuus 5
Alkoholipitoisuus 14 %
Saatavuus Alko, Travel Retail & Duty Free
Pullokoot 300 cl
Suljin Hana
Laatikkokoko 4
Alkon tuotenro 900858
Suositushinta 30,98 €
Lehdistömaininnat
Kilpailumenestys
Sertifikaatit Carbon Neutral