Cono Sur Single Vineyard 8 Grapes

Cono Sur

Cono Sur on vuonna 1993 perustettu innovatiivinen viinitalo, joka on lähtenyt rohkeasti tuottamaan luonteikkaita ja ympäristöystävällisiä viinejä.

Cono Sur on sitoutunut vahvasti ympäristönsuojeluun. Cono Surilla on yli 300 hehtaaria omia luomutarhoja ja kaikkia tarhoja viljellään kestävän kehityksen mukaisin menetelmin. Tuholaisten ja tautien torjuntaan puututaan ainoastaan ongelmien ilmetessä ja ensisijaisesti käyttämällä ympäristöystävällisiä menetelmiä. Cono Sur on myös maailman ensimmäinen Carbon Neutral Delivery -sertifikaatin omaava viinitila. Sertifiointi tarkoittaa, että Cono Sur -viinien kuljetusten aiheuttama ympäristörasite neutralisoidaan edistämällä ilmakehän hiilidioksidipäästöjen vähentäviä projekteja.

Cono Sur Single Vineyard 8 Grapes

Rypäleet kerätään käsin Aconcagua laaksosta. Cono Surin El Encanto tilalla maaperä on runsaan mineraalipitoista, päivät ovat lämpimiä ja yöt raikkaan viileitä. Viini kypsyys ranskalaisissa tammitynnyreissä 16 kuukauden ajan ja yhden kuukauden terästankeissa.

Viinin kuvaus

Rubiininpunainen väri. Tuoksussa punamarjaa, luumua, lakritsia ja hentoa paahteisuutta. Maku on täyteläinen, elegantti ja pyöreä. Silkkiset tanniinit ja pitkä jälkimaku.

Viinin käyttö

Sopii erilaisten liharuokien kanssa sekä juustopöytään.

Soveltuvuus

JuustotMiedot liharuoat (esim. porsas)Voimakkaat liharuoat (esim. nauta)

Lisätiedot

Tuottaja Cono Sur
Maa Chile
Alue/luokitus Aconcagua Valley
Viinityyppi Punaviinit
Rypäleet Cabernet Sauvignon
Carignan
Carmenere
Grenache
Malbec
Mourvedre
Petit Sirah
Petit Verdot
Täyteläisyys Täyteläinen
Hapokkuus Kohtuullinen
Sokeripitoisuus 3.7
Alkoholipitoisuus 14 %
Saatavuus Alko, Ravintolamyynti, Travel Retail & Duty Free
Pullokoot 75 cl
Suljin Luonnonkorkki
Laatikkokoko 6
Alkon tuotenro
Suositushinta 14,98 €
Lehdistömaininnat
Kilpailumenestys
Sertifikaatit Carbon Neutral