Cono Sur 20 Barrels Sauvignon Blanc

Cono Sur

Cono Sur on vuonna 1993 perustettu innovatiivinen viinitalo, joka on lähtenyt rohkeasti tuottamaan luonteikkaita ja ympäristöystävällisiä viinejä.

Cono Sur on sitoutunut vahvasti ympäristönsuojeluun. Cono Surilla on yli 300 hehtaaria omia luomutarhoja ja kaikkia tarhoja viljellään kestävän kehityksen mukaisin menetelmin. Tuholaisten ja tautien torjuntaan puututaan ainoastaan ongelmien ilmetessä ja ensisijaisesti käyttämällä ympäristöystävällisiä menetelmiä. Cono Sur on myös maailman ensimmäinen Carbon Neutral Delivery -sertifikaatin omaava viinitila. Sertifiointi tarkoittaa, että Cono Sur -viinien kuljetusten aiheuttama ympäristörasite neutralisoidaan edistämällä ilmakehän hiilidioksidipäästöjen vähentäviä projekteja.

Cono Sur 20 Barrels Sauvignon Blanc

Alkuvuosinaan Cono Sur pullotti 20 tynnyriä parasta tuottamaansa viiniä erilliseksi korkealaatuiseksi eräksi ja tuoteperhe sai nimen 20 Barrels. Tähän viiniin käytetyt rypäleet tulevat Cono Surin viljelysten kaikkein laadukkaimmilta Sauvignon Blanc -tarhoilta Casablancan laaksosta, El Centinela -nimiseltä tarhalta. Viini kypsyy terästankeissa kuuden kuukauden ajan.

Viinin kuvaus

Viherkeltainen väri. Tuoksussa sitrushedelmiä, yrttisyyttä ja vaaleita kukkia. Pitkä ja tasapainoinen maku, jossa runsasta mineraalisuutta.

Viinin käyttö

Merenelävät, ceviche, mausteiset pastat ja runsaat kasvisruoat.

Soveltuvuus

ÄyriäisetAlkupalat, salaatit & kasvisruokaMausteinen ruoka

Lisätiedot

Tuottaja Cono Sur
Maa Chile
Alue/luokitus Casablanca Valley
Viinityyppi Valkoviinit
Rypäleet Sauvignon Blanc
Täyteläisyys
Hapokkuus Kohtuullinen
Sokeripitoisuus 3.5
Alkoholipitoisuus 12,5 %
Saatavuus Ravintolamyynti, Travel Retail & Duty Free
Pullokoot 75 cl
Suljin Kierrekorkki
Laatikkokoko 6
Alkon tuotenro
Suositushinta 18,90 €
Lehdistömaininnat
Kilpailumenestys
Sertifikaatit