Cono Sur 20 Barrels Limited Edition Pinot Noir

Cono Sur

Cono Sur on vuonna 1993 perustettu innovatiivinen viinitalo, joka on lähtenyt rohkeasti tuottamaan luonteikkaita ja ympäristöystävällisiä viinejä.

Cono Sur on sitoutunut vahvasti ympäristönsuojeluun. Cono Surilla on yli 300 hehtaaria omia luomutarhoja ja kaikkia tarhoja viljellään kestävän kehityksen mukaisin menetelmin. Tuholaisten ja tautien torjuntaan puututaan ainoastaan ongelmien ilmetessä ja ensisijaisesti käyttämällä ympäristöystävällisiä menetelmiä. Cono Sur on myös maailman ensimmäinen Carbon Neutral Delivery -sertifikaatin omaava viinitila. Sertifiointi tarkoittaa, että Cono Sur -viinien kuljetusten aiheuttama ympäristörasite neutralisoidaan edistämällä ilmakehän hiilidioksidipäästöjen vähentäviä projekteja.

Cono Sur 20 Barrels Limited Edition Pinot Noir

Alkuvuosinaan Cono Sur pullotti 20 tynnyriä parasta tuottamaansa viiniä erilliseksi korkealaatuiseksi eräksi ja tuoteperhe sai nimen 20 Barrels. Tähän viiniin käytetyt rypäleet tulevat Cono Surin viljelysten kaikkein laadukkaimmilta Pinot Noir -tarhoilta viileältä, meren lähellä sijaitsevalta San Antonion alueelta. Käsinpoimitut rypäleet. Kypsyy 12 kuukautta ranskalaisissa tammitynnyreissä.

Viinin kuvaus

Syvä rubiininpunainen väri. Monivivahteisessa ja tyylikkäässä tuoksussa on tuoreen kirsikan, mansikan, luumun, nahan ja paahteisuuden vivahteita. Maku on samettisen pehmeä, täyteläinen ja samalla raikkaan marjaisa ja kypsän aromikas.

Viinin käyttö

Tämä viini on parhaimmillaan grillatun tai paistetun aromikkaan lihan, kuten karitsan, pikkuriistan tai mausteisen tonnikalan kumppanina. Tarjoillaan jäähdytettynä 16 – 18 asteiseksi.

Soveltuvuus

JuustotMausteinen ruokaMiedot liharuoat (esim. porsas)Voimakkaat kalaruoat

Lisätiedot

Tuottaja Cono Sur
Maa Chile
Alue/luokitus San Antonio
Viinityyppi Punaviinit
Rypäleet Pinot Noir (100 %)
Täyteläisyys Keskitäyteläinen
Hapokkuus Korkea
Sokeripitoisuus 3
Alkoholipitoisuus 14,5 %
Saatavuus Alko, Ravintolamyynti, Travel Retail & Duty Free
Pullokoot 75 cl
Suljin Luonnonkorkki
Laatikkokoko 6
Alkon tuotenro 913088
Suositushinta 20,98 €
Lehdistömaininnat
Kilpailumenestys
Sertifikaatit Carbon Neutral, Kestävän kehityksen sertifikaatti