Cono Sur 20 Barrels Cabernet Sauvignon

Cono Sur

Cono Sur on vuonna 1993 perustettu innovatiivinen viinitalo, joka on lähtenyt rohkeasti tuottamaan luonteikkaita ja ympäristöystävällisiä viinejä.

Cono Sur on sitoutunut vahvasti ympäristönsuojeluun. Cono Surilla on yli 300 hehtaaria omia luomutarhoja ja kaikkia tarhoja viljellään kestävän kehityksen mukaisin menetelmin. Tuholaisten ja tautien torjuntaan puututaan ainoastaan ongelmien ilmetessä ja ensisijaisesti käyttämällä ympäristöystävällisiä menetelmiä. Cono Sur on myös maailman ensimmäinen Carbon Neutral Delivery -sertifikaatin omaava viinitila. Sertifiointi tarkoittaa, että Cono Sur -viinien kuljetusten aiheuttama ympäristörasite neutralisoidaan edistämällä ilmakehän hiilidioksidipäästöjen vähentäviä projekteja.

Cono Sur 20 Barrels Cabernet Sauvignon

Alkuvuosinaan Cono Sur pullotti 20 tynnyriä parasta tuottamaansa viiniä erilliseksi korkealaatuiseksi eräksi ja tuoteperhe sai nimen 20 Barrels. 20 Barrels Cabernet Sauvignon oli sarjan toinen viinilanseeraus. Tähän viiniin käytetyt rypäleet tulevat Cono Surin viljelysten kaikkein laadukkaimmilta Cabernet Sauvignon -tarhoilta.  Alto Maipon alueelta peräisin oleva viini on persoonallinen ja iso Cabernet Sauvignon. Viini on kypsynyt 17 kuukautta tammitynnyreissä ja yhden kuukauden terästankeissa ennen pullotusta.

Viinin kuvaus

Kaunis, rubiininpunainen väri. Tuoksussa on luumua, tummia marjoja, mokkaisuutta ja savuisuutta. Maku on täyteläinen ja intensiivinen. Tuoksun mukaisesti tumman marjaisa ja mausteinen maku on tanniinien tukema. Pitkä ja hienostunut jälkimaku.

Viinin käyttö

20 Barrels Cabernet Sauvignon sopii hienosti grillatulle lihalle ja riistaruoille. Myös kypsät juustot saavat tästä viinistä arvoisensa kumppanin.

Soveltuvuus

JuustotVoimakkaat liharuoat (esim. nauta)

Lisätiedot

Tuottaja Cono Sur
Maa Chile
Alue/luokitus Maipo Valley
Viinityyppi Punaviinit
Rypäleet Cabernet Sauvignon (100 %)
Täyteläisyys Täyteläinen
Hapokkuus Kohtuullinen
Sokeripitoisuus 5
Alkoholipitoisuus 14 %
Saatavuus Ravintolamyynti
Pullokoot 75 cl
Suljin Luonnonkorkki
Laatikkokoko 6
Alkon tuotenro
Suositushinta 22,00 €
Lehdistömaininnat
Kilpailumenestys
Sertifikaatit Carbon Neutral