Cape Original Organic Shiraz Cabernet Sauvignon

Origin Wine

Origin Wine on eteläafrikkalainen, vuonna 2002 kolmen hengen voimin perustettu yritys, joka tänä päivänä tuottaa maailmanlaajuisesti yli 80 miljoonaa litraa viiniä vuodessa. Innovatiivisuudestaan ja pakkauksistaan tunnettu Origin Wine tuottaa viinejä Etelä-Afrikan lisäksi mm. Australiassa, Euroopassa ja Etelä-Amerikassa.

Yritys on myös mukana maailman suurimmassa Fairtrade -projektissa, ja tukee tällä hetkellä tuhansia ihmisiä Etelä-Afrikassa, Chilessä ja Argentiinassa.

Cape Original Organic Shiraz Cabernet Sauvignon

Cape Original on Etelä-Afrikan Western Capen luomutarhoilta peräisin oleva Shiraz Cabernet Sauvignon –sekoiteviini. Alueen luonnon uskomaton monimuotoisuus on toiminut inspiraationa tämän herkullisen luomuviinin pakkaukselle. Luonnonmukaisesti viljeltyjä rypäleitä kylmämaseroidaan kahden päivän ajan ennen 6–8 päivän käymistä. Tämän jälkeen viiniä kypsytetään tammilankkujen päällä 6 kuukauden ajan.

Viinin kuvaus

Väriltään tummanpunaisen viinin tuoksussa on kypsiä, tummia marjoja ja mehevää mausteisuutta. Makumaailma on tuoksun mukainen: kypsää karhunvatukkaa, karpaloita ja mausteisuutta. Pehmeät tanniinit antavat rakennetta ja pieni jäännössokeri tuo pyöreyttä suutuntumaan. Miellyttävä, pehmeä jälkimaku.

Viinin käyttö

Mutkaton seurusteluviini, joka toimii oivallisesti myös kermaisten pastaruokien, grillatun lihan tai kanan sekä juustojen kaverina.

Soveltuvuus

Aperitiivi & seurusteluJuustotLintuMiedot liharuoat (esim. porsas)Voimakkaat liharuoat (esim. nauta)

Lisätiedot

Tuottaja Origin Wine
Maa Etelä-Afrikka
Alue/luokitus W.O Western Cape
Viinityyppi Punaviinit
Rypäleet Cabernet Sauvignon
Shiraz
Täyteläisyys Keskitäyteläinen
Hapokkuus Kohtuullinen
Sokeripitoisuus 5
Alkoholipitoisuus 13 %
Saatavuus Alko
Pullokoot 100 cl
Suljin Muovikorkki
Laatikkokoko 12
Alkon tuotenro 494528
Suositushinta 10,49 €
Lehdistömaininnat
Kilpailumenestys
Sertifikaatit Luomu, Vegaaninen