Hammeken Cellars
Hammeken Cellars on Nicholas Hammekenin vuonna 1996 perustama, uutta ja nuorekkaan hedelmäistä espanjalaista tyyliä edustava viinitalo. Dynaaminen viinitalo tuottaa viinejä kaikilla Espanjan merkittävimmillä tuotantoalueilla.
Capa Verdejo
Capa Verdejon rypäleet tulevat keski-Espanjasta, Castilla-La Manchan tasankoalueelta. Mannerilmastoiselle alueelle on tyypillistä erittäin kuumat ja pitkäiset kesät, ja lämpötila voi vaihdella välillä +40ºC – -15ºC. Rypäleistä tulee tässä ilmastossa parhaimmillaan konsentroituneita ja intensiivisiä. Capa Verdejo kypsyy terästankissa ilman tammea.
Viinin kuvaus
Vaaleankeltainen väri. Tuoksussa löytyy sitrusta ja limeä, sekä persikkaisuutta ja kypsää ananasta. Pyöreän hedelmäinen, keskitäyteläinen maku, jota raikastaa miellyttävä hapokkuus.
Viinin käyttö
Pehmeät juustot kuten vuohenjuusto, salaatit, kalaruuat ja pasta.