Hammeken Cellars
Hammeken Cellars on Nicholas Hammekenin vuonna 1996 perustama, uutta ja nuorekkaan hedelmäistä espanjalaista tyyliä edustava viinitalo. Dynaaminen viinitalo tuottaa viinejä kaikilla Espanjan merkittävimmillä tuotantoalueilla.
Capa Tempranillo
Capa Tempranillon rypäleet (90% Tempranillo, 10% Shiraz) tulevat keski-Espanjasta, Castilla-La Manchan tasankoalueelta, yli 30 vuotta vanhoista köynnöksistä. Mannerilmastoiselle alueelle on tyypillistä erittäin kuumat ja pitkäiset kesät, ja lämpötila voi vaihdella välillä +40ºC – -15ºC. Rypäleistä tulee tässä ilmastossa parhaimmillaan konsentroituneita ja intensiivisiä. Capa Tempranillo kypsyy neljä kuukautta ranskalaisissa tammitynnyreissä.
Viinin kuvaus
Tumma, purppuraan vivahtava väri. Tuoksusta löytyy karhunvatukkaa, mustikkaa ja tummaa kirsikkaa. Paahteinen tammisuus ja mausteisuus yhdistyvät aavistukseen mokkaisuutta. Täyteläisessä viinissä on napakat mutta kypsät tanniinit ja pitkä jälkimaku.
Viinin käyttö
Juustot ja erilaiset lihat kuten nauta ja porsas.