Camden Park Shiraz

Origin Wine

Origin Wine on eteläafrikkalainen, vuonna 2002 kolmen hengen voimin perustettu yritys, joka tänä päivänä tuottaa maailmanlaajuisesti yli 80 miljoonaa litraa viiniä vuodessa. Innovatiivisuudestaan ja pakkauksistaan tunnettu Origin Wine tuottaa viinejä Etelä-Afrikan lisäksi mm. Australiassa, Euroopassa ja Etelä-Amerikassa.

Yritys on myös mukana maailman suurimmassa Fairtrade -projektissa, ja tukee tällä hetkellä tuhansia ihmisiä Etelä-Afrikassa, Chilessä ja Argentiinassa.

Camden Park Shiraz

Camden Park on Etelä-Australiasta peräisin oleva tuhdin täyteläinen shiraz. Etiketin lehmä viittaa härkiin, joita karjanajajat veivät Queenslandista markkinoille Etelä-Australiaan. Heidän reittinsä kulki samannimisen viinitilan ohi.

Viinin kuvaus

Viinin tuoksu on mausteinen ja tumman marjainen. Suutuntuma on runsas ja täyteläinen, ja maku kypsän luumuinen sekä kevyen vaniljainen. Pyöreät tanniinit antavat mukavasti ryhtiä tälle mehukkaan herkulliselle viinille.

Viinin käyttö

Camden Park Shiraz on monopuolinen yleisviini liharuokien kumppaniksi. Myös kypsät juustot sopivat hienosti tämän viinin pariksi.

Soveltuvuus

JuustotVoimakkaat liharuoat (esim. nauta)

Lisätiedot

Tuottaja Origin Wine
Maa Australia
Alue/luokitus South Australia
Viinityyppi Punaviinit
Rypäleet Shiraz (100 %)
Täyteläisyys Täyteläinen
Hapokkuus Kohtuullinen
Sokeripitoisuus 4
Alkoholipitoisuus 14 %
Saatavuus Ravintolamyynti, Travel Retail & Duty Free
Pullokoot 75 cl
Suljin Kierrekorkki
Laatikkokoko 6
Alkon tuotenro
Suositushinta 10,98 €
Lehdistömaininnat
Kilpailumenestys
Sertifikaatit Vegaaninen