Camden Park Shiraz Grenache

Origin Wine

Origin Wine on eteläafrikkalainen, vuonna 2002 kolmen hengen voimin perustettu yritys, joka tänä päivänä tuottaa maailmanlaajuisesti yli 80 miljoonaa litraa viiniä vuodessa. Innovatiivisuudestaan ja pakkauksistaan tunnettu Origin Wine tuottaa viinejä Etelä-Afrikan lisäksi mm. Australiassa, Euroopassa ja Etelä-Amerikassa.

Yritys on myös mukana maailman suurimmassa Fairtrade -projektissa, ja tukee tällä hetkellä tuhansia ihmisiä Etelä-Afrikassa, Chilessä ja Argentiinassa.

Camden Park Shiraz Grenache

Camden Park Shiraz Grenache tulee Etelä-Australiasta, Langhorne Creekin viinialueelta. Langhorne Creek sijaitsee meren läheisyydessä, Adeleiden kaupungista kaakkoon. Mereltä puhaltavat etelätuulet tasoittavat lämpötilojen vaihteluja. Shiraz kuuluu tämänkin alueen viljellyimpiin rypäleisiin. Viini on Shiraz (90%) vetoinen – muhkean karhunvatukkahilloinen ja miellyttävän eukalyptuksinen. Grenache (10%) tuo viiniin vadelmaista hapokkuutta.

Viinin kuvaus

Tummanpunainen väri. Tuoksussa on mesimarjaa. vadelmaa ja eukalyptusta. Täyteläinen viini, jossa miellyttävän pehmeät tanniinit.

Viinin käyttö

Grilli-, pata- ja lammasruoat.

Soveltuvuus

LintuMiedot liharuoat (esim. porsas)Voimakkaat liharuoat (esim. nauta)

Lisätiedot

Tuottaja Origin Wine
Maa Australia
Alue/luokitus Langhorne Creek
Viinityyppi Punaviinit
Rypäleet Grenache
Shiraz
Täyteläisyys Täyteläinen
Hapokkuus Kohtuullinen
Sokeripitoisuus 2
Alkoholipitoisuus 13,5 %
Saatavuus Alko
Pullokoot 75 cl
Suljin Kierrekorkki
Laatikkokoko 6
Alkon tuotenro 451357
Suositushinta 14,98 €
Lehdistömaininnat
Kilpailumenestys
Sertifikaatit Vegaaninen