Camden Park Chardonnay

Origin Wine

Origin Wine on eteläafrikkalainen, vuonna 2002 kolmen hengen voimin perustettu yritys, joka tänä päivänä tuottaa maailmanlaajuisesti yli 80 miljoonaa litraa viiniä vuodessa. Innovatiivisuudestaan ja pakkauksistaan tunnettu Origin Wine tuottaa viinejä Etelä-Afrikan lisäksi mm. Australiassa, Euroopassa ja Etelä-Amerikassa.

Yritys on myös mukana maailman suurimmassa Fairtrade -projektissa, ja tukee tällä hetkellä tuhansia ihmisiä Etelä-Afrikassa, Chilessä ja Argentiinassa.

Camden Park Chardonnay

Camden Park on Etelä-Australiasta peräisin oleva kevyesti tammitettu chardonnay. Etiketti viittaa härkiin, joita karjanajajat veivät Queenslandista markkinoille Etelä-Australiaan. Heidän reittinsä kulki samannimisen viinitilan ohi.

Viinin kuvaus

Viinin tuoksu on trooppisen hedelmäinen ja aromaattinen. Makumaailmassa on tunnistettavissa ananasta ja sitruksen aromeja, tammikypsytys tuntuu kevyenä paahteisuutena. Pirteä hapokkuus tukee runsasta suutuntumaa. Pitkähkö, vaniljainen jälkimaku.

Viinin käyttö

Monipuolinen kala- ja kasvisruokien kaveri. Kokeile myös mietojen juustojen kyytipoikana tai seurustelujuomana sellaisenaan.

Soveltuvuus

ÄyriäisetAlkupalat, salaatit & kasvisruokaAperitiivi & seurusteluMiedot kalaruoat (vähärasvaiset kalat)

Lisätiedot

Tuottaja Origin Wine
Maa Australia
Alue/luokitus South Australia
Viinityyppi Valkoviinit
Rypäleet Chardonnay (100 %)
Täyteläisyys
Hapokkuus Kohtuullinen
Sokeripitoisuus 5
Alkoholipitoisuus 14 %
Saatavuus Ravintolamyynti, Travel Retail & Duty Free
Pullokoot 75 cl
Suljin Kierrekorkki
Laatikkokoko 6
Alkon tuotenro
Suositushinta 10,80 €
Lehdistömaininnat
Kilpailumenestys
Sertifikaatit Vegaaninen