Binz Bratt Riesling Gewürztraminer Trocken

Wineconsale

Wineconsale on vuonna 2000 perustettu yritys. Yrityksen missiona on hoitaa valittujen saksalaisten laatutuottajien vientimarkkinointia. Wineconsale vastaa muutaman valitun tuottajapartnerin maailmanlaajuisesta vientitoiminnasta ja lisäksi yhteistyökumppanina on yksittäisiä tuottajia, joiden vientiä hoidetaan vain muutamilla valituilla markkinoilla. Kaikilta yhteistyötuottajilta edellytetään myyntiä myös Saksan kotimarkkinoilla. Yhteistyökumppaneiden kanssa pyritään monivuotiseen yhteistyöhön ja Wineconsale haluaa kansainvälisen osaamisensa myötä tarjota tuottajille täyden keskittymisen tarhoilla ja kellarissa. Tehokkaan ja luotettavan kansainvälisen kaupan osaamisensa kautta nämä kunnianhimoisten tuottajapartnerien korkealaatuiset ja usein ainutlaatuiset viinit saadaan jaeltua tehokkaasti kymmenille markkinoille.

Binz Bratt Riesling Gewürztraminer Trocken

Rypäleet kerätty pääosin Westhofenin kylästä eteläisestä Rheinhessenistä. Alkoholikäyminen tapahtui lämpötilakontrolloiduissa terästankeissa 18ºC lämpötilassa kolmen viikon ajan. Viini on  kehittynyt terästankeissa, ei kypsytystä tammitynnyreissä. Viini on parhaimmillaan 3-5 vuoden ikäisenä, mutta säilyy 5-7 vuotta oikein säilytettynä.

Viinin kuvaus

Kirkkaan keltainen väri. Runsaassa tuoksussa on sitruunan, eksoottisten hedelmien, heinän ja ruusun aromeja. Keskitäyteläinen ja kuiva maku on hienostunut ja runsas. Tasapainoisessa loppumaussa eksoottista hedelmää.

Viinin käyttö

Aperitiivina, pastojen, kylmien alkuruokien ja merenherkkujen seurassa sekä vaalean lihan kumppanina. Erinomainen myös sienten, kasvisruokien ja salaattien seurassa. Tarjoilu lämpötila 6-8 °C.

Soveltuvuus

ÄyriäisetAlkupalat, salaatit & kasvisruokaAperitiivi & seurusteluMiedot kalaruoat (vähärasvaiset kalat)Miedot liharuoat (esim. porsas)

Lisätiedot

Tuottaja Wineconsale
Maa Saksa
Alue/luokitus Rheinhessen
Viinityyppi Valkoviinit
Rypäleet Gewürztraminer (15 %)
Riesling (85 %)
Täyteläisyys
Hapokkuus Korkea
Sokeripitoisuus 5
Alkoholipitoisuus 12.5 %
Saatavuus Alko, Ravintolamyynti
Pullokoot 75 cl
Suljin Kierrekorkki
Laatikkokoko 12
Alkon tuotenro 926597
Suositushinta 13,49 €
Lehdistömaininnat
Kilpailumenestys
Sertifikaatit