Anselmann Riesling Classic

Weingut Anselmann

Weingut Anselmann on erittäin perinteinen, erinomaisen hinta-laatusuhteen omaava tuottaja Lounais-Saksasta, Pfalzista, läheltä Ranskan rajaa. Yli 450 vuotta sitten perustettu yritys on edelleen ydinperheen omistuksessa. Pfalzin suhteellisen lämpimän ilmaston vuoksi Anselmannin viinit ovat tyyliltään erittäin hedelmävetoisia. Kaikki viinit tuotetaan omilta tarhoilta kerätyistä rypäleistä, ja Anselmann on perinteisestä tyylistään huolimatta melko kokeellinen tuottaja. Hyvänä esimerkkinä tästä on muun muassa Cabernet Sauvignon Blanc de Noir, joka on Cabernet Sauvignon-rypäleistä ilman kuorikontaktia valmistettu valkoviini.

Anselmann Riesling Classic

Anselmannin klassikko Riesling on Pfalzin suhteellisen lämpimän ilmaston vuoksi tyyliltään runsaan hedelmäinen ja raikas valkoviini.

Viinin kuvaus

Vaaleankeltainen väri. Tuoksussa aprikoosia, sitrushedelmiä ja hunajamelonia. Kuiva ja mineraalinen, erittäin hedelmäinen ja raikkaan hapokas Riesling.

Viinin käyttö

Ruokapöydän moniottelija, sopii tarjottavaksi sesongista toiseen laadukkaana valkoviinivaihtoehtona. Erityisesti kala- ja kasvisruoille sekä sellaisenaan nautittavaksi.

Soveltuvuus

ÄyriäisetAlkupalat, salaatit & kasvisruokaMiedot kalaruoat (vähärasvaiset kalat)

Lisätiedot

Tuottaja Weingut Anselmann
Maa Saksa
Alue/luokitus Pfalz
Viinityyppi Valkoviinit
Rypäleet Riesling
Täyteläisyys
Hapokkuus Korkea
Sokeripitoisuus 8
Alkoholipitoisuus 13 %
Saatavuus Alko
Pullokoot 75 cl
Suljin Kierrekorkki
Laatikkokoko 12
Alkon tuotenro 555567
Suositushinta 12,98 €
Lehdistömaininnat
Kilpailumenestys
Sertifikaatit