Ambar 0,0 % Gluten Free Lager

Ambar

Yhä samalla paikalla Zaragozassa sijaitseva vuonna 1900 perustettu panimo jatkaa yli sata vuotta vanhoja perinteitä eli laadultaan erinomaisen oluen panemista. Ystävysten perustama panimo sai alkunsa Aragonin runsaan ohratarjonnan tuloksena ja he perustivat La Zaragozanan, panimon laadukkaille oluille.

Ambar innovoi rohkeasti nykyaikaiseen kuluttajakysyntään sopivia oluita. Vuonna 2008 Ambar julkaisi gluteenittoman oluen. Ja vuonna 2011 Ambar kehitti maailman ensimmäisen gluteenittoman alkoholittoman oluen!

Ambar 0,0 % Gluten Free Lager

Maailman ensimmäinen gluteeniton alkoholiton olut. Ambar kehitti oluen, jossa ei ole gluteenia eikä alkoholia, mutta se sisältää sitäkin enemmän makua, täyteläisyyttä ja aromeja. Ambar pystyy tähän, koska he eivät vaihtaneet ohramallasta mihinkään vaan gluteeni poistetaan oluesta hajottamalla.

Viinin kuvaus

Vaaleankeltainen lager, jonka suutuntuma on keskitäyteläinen. Keskiasteista humalointia siivittää keksimäinen maltaisuus. Aromeina sitruksisuutta, hentoa toffeeta ja yrttejä.

Viinin käyttö

Raikas olutnautinto sellaisenaan! Sopii myös monipuoliseksi ruokajuomaksi kana- ja kalaruokien sekä mausteisempien ruokien kanssa.

Soveltuvuus

Alkupalat, salaatit & kasvisruokaAperitiivi & seurusteluMausteinen ruokaMiedot kalaruoat (vähärasvaiset kalat)

Lisätiedot

Tuottaja Ambar
Maa Espanja
Alue/luokitus
Viinityyppi Alkoholittomat oluet
Rypäleet
Täyteläisyys
Hapokkuus
Sokeripitoisuus
Alkoholipitoisuus 0,0 %
Saatavuus Alko, Päivittäistavarakauppa, Ravintolamyynti
Pullokoot 33 cl
Suljin Kruunukorkki
Laatikkokoko 24
Alkon tuotenro 743634
Suositushinta 1,85 €
Lehdistömaininnat
Kilpailumenestys
Sertifikaatit