Three Finger Jack Cabernet Sauvignon

Delicato Family Wines

Kalifornialainen perheyhtiö on ollut pohjustamassa kalifornialaista viiniperinnettä jo yli 90 vuoden ajan. Delicaton perheen kolmas sukupolvi on mukana perheyrityksessä ja jatkaa suvun innovatiivista työskentelyä viinien parissa.

Three Finger Jack Cabernet Sauvignon

Three Finger Jack oli kultakuumeen alkuaikoina 1850-luvulla Kalifornian Lodissa elänyt juna- ja pankkirosvo, joka tarinan mukaan menetti osan sormistaan ampumavälikohtauksessa. Pullomalli on erittäin erottuva – vastaavan mallisia pulloja käytettiin Yhdysvalloissa alkoholituottajien toimesta 1800-luvulla. Cabernet Sauvignon -rypäleet kerätään Lodista, Sierra Nevadan vuoriston juurelta, jossa yölämpötilat laskevat alhaisiksi myös kuumina kesäpäivinä. Viini kypsyy yhdeksän kuukautta amerikkalaisissa ja ranskalaisissa tammitynnyreissä.

Viinin kuvaus

Tummanpunainen väri. Runsaan hedelmäisessä tuoksussa tummaa luumua ja kirsikkaa sekä mustapippuria ja hentoa paahteisuutta. Miellyttävät tanniinit ja pitkä jälkimaku.

Viinin käyttö

Sopii runsaanmakuisten liharuokien, kuten pihvien ja lampaankyljysten kanssa, kokeile myös burgereille ja pitkään kypsyneille juustoille.

Soveltuvuus

JuustotMiedot liharuoat (esim. porsas)Voimakkaat liharuoat (esim. nauta)

Lisätiedot

Tuottaja Delicato Family Wines
Maa Yhdysvallat
Alue/luokitus Kalifornia, Lodi
Viinityyppi Punaviinit
Rypäleet Cabernet Sauvignon
Täyteläisyys Täyteläinen
Hapokkuus Kohtuullinen
Sokeripitoisuus
Alkoholipitoisuus 15 %
Saatavuus Alko, Ravintolamyynti
Pullokoot 75 cl
Suljin Luonnonkorkki
Laatikkokoko 12
Alkon tuotenro 452577
Suositushinta 17,98 €
Lehdistömaininnat
Kilpailumenestys
Sertifikaatit