Bisolin perheen historiaa on pystytty jäljittämään jopa vuoteen 1542 asti taaksepäin. Kuitenkin vasta toisen maailmansodan jälkeen, teknologian kehittyessä, Bisol alkoi valmistaa äärimmäisen laadukasta Proseccoa, josta perhe tänä päivänä tunnetaan. Yritystä johtaa nykyään Luca Bisol ja hänen viinitekijäveljensä Desiderio. Bisolin valikoimista löytyy muiden viinien lisäksi myös luonnonmukaisesti sekä biodynaamisesti tuotettuja Proseccoja.
1500-luvulla perustetulla perheyrityksellä on ollut merkittävä rooli Premium-Proseccojen kansainvälisen suosion räjähdysmäisessä kasvussa. Bisol omistaa n. 120 ha osin luonnonmukaisesti ja biodynaamisesti viljeltyjä tarhoja ja on merkittävin toimija Cartizzen kukkuloilla, joilla alueen parhaat tarhat sijaitsevat.