Kirjoitettu

Winestate Oy:lle Ekokompassi-sertifikaatti

Voimme ylpeänä ilmoittaa, että yrityksemme on eilen sertifioitu Ekokompassi-sertifikaatilla. Sertifikaatti on tunnustus jatkuvasta sitoutumisesta ja parantamisesta ympäristöasioissa, ja se pohjautuu kansainvälisiin ympäristöjohtamisen standardeihin sekä vastaaviin pohjoismaisiin järjestelmiin. Ekokompassin takana on Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupunkien yhteinen hanke.

Winestate Oy:n Ympäristöohjelma

Vastuullisuus on yksi Winestaten perusarvoista ja tunnistamme toimintamme ympäristövaikutukset ja kehitämme toimintaamme kestävän kehityksen ja asiakkaiden/yhteistyökumppanien toiveiden mukaisesti.

Tulemme ohjaamaan hankintojamme ympäristömyönteiseen suuntaan. Optimoimme hankintojamme siten, että tilaamme vain tarpeellisia määriä ja tämän myötä vältämme tarpeettoman jätteen syntymistä toiminnassamme. Tavoitteenamme on vähentää jätteen määrää ja lajitella tehokkaammin.

Hankimme käyttöömme ympäristöystävällisesti tuotettuja tuotteita, sekä huomioimme ympäristöasiat myös alihankintana ostetuissa tuotteissa ja palveluissa.

Viestimme ympäristöasioista asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme suuntaan sekä perehdytämme henkilökuntaamme ympäristöasioihin ja sitoutamme heidät noudattamaan yrityksemme ympäristöpolitiikkaa.