Kirjoitettu

Suomen suurin ja herkullisin tapahtuma koittaa taas, kun Viini ja ruoka -messuja vietetään Messukeskuksessa 26.-29.10 . Winestate on jälleen tapahtumassa mukana tarjoamassa lukuisia tuottajiensa viinejä kuluttajien maisteltaviksi.

Winestate tuo messuille myös viinintekijöitä ja viinitalojen edustajia. Messuvieraat johdatetaan saksalaisten viinien maailmaan uuden sukupolven viinintekijä Jochen Dreissigackerin johdolla, Torres Chilen viinintekijä Cristian Carrasco taas kertoo luennollaan Chilen ainutlaatuisuudesta viinimaana. Italian Veneton tunnetuinpiin viinitaloihin lukeutuvan Masin Carina Kurttila puolestaan johdattaa osallistujat Masin Appaxximento-viinien saloihin.

Nähdään tapahtumassa!

Katso lisätiedot ja tapahtuman hinnat Viini ja Ruoka -nettisivustolta: https://viiniruoka.fi/

 

WINESTATEN TUOTTAJAT VIINI JA RUOKA -TAPAHTUMASSA