Kirjoitettu

Vanhalla Ylioppilastalolla tapahtuu nyt viikonloppuna, kun Winestate avaa lukuisia tuottajiensa viinejä kuluttajien maisteltaviksi. Kyseessä on ensi kertaa järjestettävä, kaksipäiväinen Grand Vin Helsinki -tapahtuma, jossa vieraat pääsevät tutustumaan laatuviineihin, aina klassikoista harvinaisiin herkkuihin.

Paikalla on myös viinintuottajia ja viinintekijöitä, jotka kertovat syvemmin omista viineistään Master Class -luennoillaan. Winestate tuo perjantaina tapahtumaan luennoimaan maailman johtavimpiin viinintekijöihin lukeutuvan, Chileläisen viinitalo Cono Surin pääviinintekijä ja toimitusjohtaja Adolfo Hurtadon. Hurtado on jättänyt jälkensä Chileläiseen viinintuotantoon luotsaamalla vasta 1993 perustetun Cono Surin maailmanmaineeseen erityisesti Rieslingin ja Pinot Noirin valmistuksessa. Lauantaina vuorossa on Ranskalaisen viinitalo Gérard Bertrandin vientijohtajan, Francois Pages’n, luento biodynaamisista viineistä.

Liity siis seuraamme nauttimaan huippumerkkien viineistä perjantaina ja lauantaina. Nähdään Vanhalla!

Tapahtuma on vieraille avoinna perjantaina 6.10. klo 15.30-21:30, ja lauantaina 7.10. klo 12-20:00.
Ammattilaisten tunnit perjantaina 6.10. klo 13-15:30.

Lisätiedot ja tapahtuman hinnat Grand Vin Helsinki -nettisivustolta: http://www.grandvinhelsinki.fi

WINESTATEN TUOTTAJAT GRAND VINISSÄ