Maista ihanimmat roseet! – Ilmoittaudu mukaan Master of Wine Tuomaksen verkkotastingiin

8.5.2024 - Artikkelit|

MISTÄ ON KYSE?

Sinulla on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus päästä maistelemaan ihania roseeviinejä omassa olohuoneessasi Master of Wine Tuomas Meriluodon johdolla!

Ilmoittaudu mukaan verkkotastingiin, hanki maisteluun valitut viinit itse Alkosta ja hyppää mukaan Teams-linjoille lauantaina 25.5. kello 17! Tastingin aikana pääset ohjatusti maistelemaan valikoidut viinit ja kuulet myös Tuomaksen tarinoita viinien taustoista. Tiesitkö, että Tuomas Meriluoto oli mukana kehittämässä kokonaan uutta viinityyliä eli pink rieslingiä? Tästä kuullaan varmasti lisää Teams-linjoilla!

KUKA TUOMAS?

Tuomas Meriluoto on Winestaten toimitusjohtaja ja hän on suorittanut maailman korkeimman viinitutkinnon eli Master of Wine -tittelin. Suomessa samaan on pystynyt vain neljä muuta henkilöä ja koko maailmassakin Master of Wineja on vain 416.

KOSKA MAISTELLAAN?

Verkkomaistelu järjestetään Teamsissa lauantaina 25.5. kello 17. Tuomaksen vetämä maistelu kestää noin tunnin verran ja aikaa jää myös kysymysten esittämiselle.

MITEN PÄÄSEN MUKAAN?

Ilmoittaudu mukaan tastingiin TÄSTÄ LINKISTÄ. Kaikille ilmoittautuneille toimitetaan verkkotastingin Teams-linkki ennen tapahtumaa.

MITÄ MAISTELLAAN?

Pääset herkuttelemaan verkkotastingissa ihanilla ja keskenään erilaisilla roseeviineillä. Tastingin viinit tulevat Saksasta, Ranskasta ja Chilestä.

MITEN VALMISTAUDUN MAISTELUUN?

Hanki maisteltavat roseeviinit Alkosta. Jos kaikkia viinejä ei löydy lähimyymälän hyllystä, voit tehdä viineistä tilauksen Alkon verkkokauppaan.

Laita maisteltavat viinit hyvissä ajoin kylmään ja varaa maisteluun laseja. Tarvittaessa maisteluun voi osallistua vain yhdellä viinilasilla, mutta voit myös varata yhden lasin jokaista maisteltavaa viiniä kohden, jolloin viinien vertailu rinnakkain on helpompaa.

Tähän maisteluun kannattaa kutsua myös ystävät kylään! Roseeviinit ovat loistavia ruokaviinejä, joten niiden oheen voi kattaa esimerkiksi pastasalaattia ja keväisiä pikkusuolaisia.

Nähdään linjoilla!

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ

LUE MYÖS!

Kiva kun klikkasit tänne!
Lämpimästi tervetuloa inspiroitumaan viinin ympärillä.