Kuukauden ravintola: Krapihovi

3.10.2022 - Kuukauden ravintola|

Tuusulanjärven kupeessa sijaitseva, suomalaista ruokaperinnettä vaaliva Ravintola Krapihovi on palvellut ihanan ruoan ja tunnelman ystäviä jo vuodesta 1973. Lue lisää tästä Krapihovin hurmaavasta ravintolasta – ja lunasta jutun lopusta asiakasetusi.

Historiallisella Krapin tilalla toimiva, kesällä 2019 entisöity Ravintola Krapihovi tarjoaa pieteetillä valmistettua sesonkiruokaa puhtaista suomalaisista raaka-aineista, joista suurin osa tulee suoraan metsistä tai eettisesti toimivilta pientiloilta. Kaikki ravintolan annokset valmistetaan omassa keittiössä – rakkaudella ja perinteitä kunnioittaen. Esimerkiksi ruisleipä tehdään Krapin tilan alkuperäiseen, vuodelta 1911 peräisin olevaan juureen! Leipomon ohella Krapin pihapiiristä löytyy oma palvaamo ja lihanleikkaamo.

Tähän aikaan vuodesta Krapihovissa on tarjolla syksyn pitopöytä, joka notkuu sadonkorjuun antimia sekä metsiemme riistaa ja syyskauden kaloja, kuten silliä ja silakkaa. Krapin perinteisillä resepteillä valmistettuja syysherkkuja saattelevat saksalaisen Weingut Anselmannin herkulliset viinit. Lisäksi pitopöydässä nautitaan suomalaisten pienjuustoloiden taidonnäytteistä.

Krapin syksyinen pitopöytä on läpileikkaus peltojen, metsien ja vesistöjen Suomeen. Pitopöydän pääruoka – nauta, possu, karitsa tai riista – vaihtelee päivittäisen saatavuuden mukaan. Myös kasvisvaihtoehto on saatavilla. Kaikki Krapihovissa tarjottavat annokset ovat laktoosittomia.

Ravintola Krapihovi palvelee herkkusuita maanantaista lauantaihin. Lounas katetaan arkisin klo 11–15 ja lauantaisin klo 12–16. Illallinen on tarjolla ma-pe klo 17–21.30 ja lauantaina 17–20.30. Sunnuntaina ja pyhäpäivinä ravintola on kiinni.

Pitopöytälounaan hinta on 45 euroa / henkilö ja illallispitopöydän 68 e (ilman pääruokaa 49 e). Lapset syövät Krapissa edullisemmin ja alle viisivuotiaat veloituksetta. Tuusulaan kelpaa siis mennä isommallakin porukalla nauttimaan historiallisesta huvilamiljööstä ja sesongin parhaista herkuista!

Nyt on nimittäin ilo ilmoittaa, että Winestaten seuraajat saavat Ravintola Krapihovin syksyn pitopöydästä 15 prosentin alennuksen koodilla WINESTATE. Alennus on voimassa lokakuun ajan sekä lounasaikaan että illallisella, ja koskee korkeintaan neljän henkilön seurueita. Mainitsethan alennuskoodin jo pöytää varatessasi.

Rantatie 2, Tuusula

myynti@krapi.fi tai puh: 09 274 841

LUE MYÖS!

Kiva kun klikkasit tänne!
Lämpimästi tervetuloa inspiroitumaan viinin ympärillä.