Kuukauden ravintola: Kitchen & Table

5.5.2022 - Artikkelit|

Clarion Hotel Helsingissä toimiva Kitchen & Table -ravintola on Manhattanin fiiliksestä ja lähiruoka-ajattelusta ammentava herkuttelukeidas, johon ihastut taatusti. Lue lisää tästä rennosta ja suositusta ravintolasta – ja lunasta jutun lopusta asiakasetusi!

kuukauden ravintola kitchen and table helsinki

New Yorkissa asuvan ruotsalaisen huippukokin Marcus Samuelssonin suunnittelemat Kitchen & Table -ravintolat saavat inspiraationsa monikulttuurisen Manhattanin makujen kirjosta. Helsingin Jätkäsaaressa, Clarion-hotellissa toimiva Kitchen & Table Helsinki yhdistää manhattanilaisen makujen sulatusuunin puhtaisiin skandinaavisiin makuihin ja sesongin parhaisiin raaka-aineisiin.

Jo nuorella iällä Manhattanin huippupaikoissa keittiömestarina kokannut, Forbes- ja New York Times -lehtien suitsuttama Samuelsson on luonut Clarionin Kitchen & Table -ravintolasta eloisan kohtaamispaikan, jossa tarjoillaan näyttäviä ja maukkaita annoksia hyvän musiikin ja meiningin siivittämänä. Etiopiasta pikkupoikana adoptoidun huippukokin mielestä tekemisen ilo avokeittiössä ja salin puolella saa välittyä asiakkaillekin – ja Kitchen & Table Helsingissä se välittyy!

Tässä interiööriltään urbaanin elegantissa ja tunnelmaltaan mutkattomassa ravintolassa saat nauttia niin perinteisistä amerikkalaisista hotellien klassikkoannoksista kuin lähialueiden raaka-aineista loihdituista paikallisista herkuistakin.

Kausittain vaihtuvalta kompaktilta ruokalistalta löytyy vaihtoehtoja niin isompaan kuin pienempään nälkään sekä herkullisia, no-waste-filosofiaan nojaten valmistettuja cocktaileja. Lapsille on oma herkuttelumenu, josta perheen pienimmät löytävät varmasti mieleisensä.

kuukauden ravintola kitchen and table helsinki

Aamuvirkuille tarjoillaan aamiaista (25 €) jo seitsemästä lähtien (viikonloppuna klo 8 alkaen). Iltaisin ravintola palvelee klo 22 asti ja viikonloppuisin vielä tuntia pidempään. Tervetuloa nauttimaan ja viihtymään Kitchen & Table Helsinkiin!

On ilomme ilmoittaa, että Winestaten seuraajat nauttivat Kitchen & Table Helsingin sekä Kitchen & Table Airportin herkuista toukokuussa etuhintaan. Mainitse koodi WINESTATE varauksen tai ruokailun yhteydessä, ja saat -20% laskun loppusummasta. Etu on voimassa koko toukokuun 2022 ajan.

LUE MYÖS!

Kiva kun klikkasit tänne!
Lämpimästi tervetuloa inspiroitumaan viinin ympärillä.