Kuukauden ravintola: Fat Lizard

1.9.2022 - Kuukauden ravintola|

Helsingin keskustassa ja Herttoniemessä sekä Espoon puolella Otaniemessä sijaitsevat Fat Lizard -ravintolat ovat hyvän ruoan ja juoman ystävän ykkösosoitteita. Lue lisää Ravintola Fat Lizardista – ja lunasta jutun lopussa olevasta linkistä asiakasetusi.

fat lizard kuukauden ravintola

Otaniemestä tammikuussa 2018 startanneen Fat Lizardin keittiöfilosofia on simppeli: ensiluokkaisista raaka-aineista ronskilla otteella kokkaavissa liskorafloissa uskotaan konstailemattomiin makuihin ja näyttävään, käsintehtyyn ruokaan. Näistä makuelämyksistä nautitaan kaikissa Fat Lizard -ravintoloissa seitsemänä päivänä viikossa, ja mikä parasta – Fat Lizardissa ruoka ei lopu kesken!

Suositulta Fat Menulta löytyvät niin pihvit, burgerit, tortillat, salaatit kuin bao bunitkin, sekä tietysti maukkaat jälkkärit. Myös lapsille on oma menu.

Puu-uunissa paistetuista pizzoistaan ja rennon amerikkalaisesta palvelukulttuuristaan tunnettu ravintola tunnetaan jenkkityylisten pienpanimo-oluiden keitaana. Hanasta löytyy aina kattava valikoima Fat Lizardin panemia, maukkaita ja helposti kulauteltavia oluita sekä muiden pikkupanimoiden helmiä. Oluthifistelijöiden rakastaman Fat Lizardin uutuusoluet testautetaan tietysti ravintolan omalla tiskillä.

Otaniemen ravintolan liepeiltä löytyy myös Fat Lizard -panimo, -taproom ja -olutmyymälä. Tuotannossa olevista oluista voi vaikka teettää firmalle tai ryhmälle oluet ikiomalla etiketillä!

fat lizard kuukauden ravintola

On ilo ilmoittaa, että Winestaten seuraajat saavat kaikista Fat Menu -annoksista sekä pizzoista 20 prosentin alennuksen. Alennus ei ole voimassa lounasaikaan eikä sunnuntaibrunssilla. Alennus koskee myös korkeintaan neljän hengen seurueita. Varaa siis pöytä lähimpään Fat Lizard -ravintolaan oheisesta linkistä, kirjoita lisätietokenttään koodi WINESTATE, ja saat laskun loppusummasta 20 % alennusta. Etu on voimassa maanantaista torstaihin koko syyskuun 2022.

Klikkaa alta varaamaan pöytäsi ja lunasta oma etusi: 

https://ravintolafatlizard.fi

Fat Lizard -ravintolat:

Helsinki City (Mannerheimintie 3)

Herttoniemi, Helsinki (Linnanrakentajantie 2)

Otaniemi, Espoo (Tietotie 1)

KATSO MYÖS!

Kiva kun klikkasit tänne!
Lämpimästi tervetuloa inspiroitumaan viinin ympärillä.