Juhannuksen viinihoroskooppi 2023

15.6.2023 - Artikkelit|

Tästä leikkimielisestä horoskoopista löydät tähtikarttojen kertoman tulevaan juhannukseen. Onko sinulle luvassa mökkihöperöityminen, mölkkymestaruus vai kenties kunnon kalasaalis? Kaikki selviää tähtikarttoja katsomalla!

VESIMIES 20.1.–18.2.

Sinusta kuoriutuu pihapelien kuningas! On kyseessä sitten mölkky, tikka tai kroketti – muilla ei ole mitään mahdollisuutta, kun nakuttelet ennätyksiä lajissa kuin lajissa.

MAISTA: Dreissigacker Organic Riesling

KALAT 19.2.–19.3.

Tämä on se juhannus, kun päätät kalastaa itse kalasaaliisi! Tärppää koukkuun sitten haukea tai ahventa, Cono Sur passaa sille. Ja ellei tärppää mitään, varaa hätävaraksi tapaksia!

MAISTA: Cono Sur Organic Sauvignon Blanc

OINAS 20.3.–19.4.Torres Viña Esmeralda

Kaadat itsellesi hedelmäistä valkoviiniä ja kun kurkistat lasin helmeilevää pintaa, piirtyy sinne tulevan kumppanisi, elämäsi rakkauden kasvot.

MAISTA: Torres Viña Esmeralda

HÄRKÄ 20.4.–20.5.three finger jack zinfandel

Julistaudut tänä juhannuksena grillimaisteriksi, etkä suostu luovuttamaan pihtejä kellään muulle. Kokinviininä nautit itseoikeutetusti kalifornialaista herkkupunaviiniä.

MAISTA: Three Finger Jack Old Vine Zinfandel

KAKSONEN 21.5.–20.6.lindauer special reserve blanc de blancs

Juhannus ja kuplat kuuluvat yhteen! Katso tarkasti, millaisen muodon pintaan nousevat kuplat muodostavat. Ne kertovat, onko loppukesä aurinkoinen vai sateinen.

MAISTA: Lindauer Special Reserve Blanc de Blancs Brut

RAPU 21.6.–22.7.cote des roses rose

Teet tänä juhannuksena kesän kauneimman kukkaseppeleen! Siitä tulee niin hieno, että naapurit ja kaverin kaveritkin haluavat samanlaisen. Tienaat kukkapajallasi 80 euroa.

MAISTA: Gérard Bertrand Cote des Roses

LEIJONA 23.7.–22.8.norton barrel select cabernet sauvignon

2023 juhannus jää mieleen siitä, että kesäkeittiössä sujuu sinulla nyt kaikki! Uudet perunat maistuvat taivaallisilta ja grillaat elämäsi pihvin, kun maltat kerrankin odottaa hyvää hiillosta riittävän kauan.

MAISTA: Norton Barrel Select Cabernet Sauvignon

NEITSYT 23.8.–22.9.les fumees blanches vin biologique rose hanapakkaus

Festarit! Kuuletko jo bassojytkeen kumisevan kutsun? Tänä vuonna tamppaat yöttömän yön kunniaksi yömyöhään – kuin ikinuori konsanaan. Tästä juhannuksesta puhutaan pitkään.

MAISTA: Les Fumées Blanches Vin Biologique Rosé

VAAKA 23.9.–22.10.Chavin Coteaux d'Aix en Provence Rosé Organic

Cityjuhannus kutsuu sinua! Nautit hiljentyvästä kaupungista ja rauhallisesta piknikistä läheisten ystävien kanssa. Mansikka-halloumisalaatti ja rosee kruunaavat kesäillan.

MAISTA: Chavin Coteaux d’Aix en Provence Rosé Organic

SKORPIONI 23.10.–21.11.radio-boka-tempranillo

Sinusta tulee tänä juhannuksena mökkihöperö! Kuuntelet aamusta iltaan Järviradiota ja katselet aavaa merta tai järven selkää. Korkkaa seesteisiin tunnelmiin pehmeä punaviini.

MAISTA: Radio Boka Tempranillo

JOUSIMIES 22.11.–20.12.Camden Park Shiraz Petit Verdot Cabernet Sauvignon kartonkitölkki

Kirmaat juhannuksen viettoon kuin lehmät kevätlaitumille! Mökille lähteissä unohdat niin uikkarit kuin hyttysmyrkynkin. Luvassa on siis naku-uintia ja muutama kutiseva paukama takalistossa.

MAISTA: Camden Park Shiraz Petit Verdot Cabernet Sauvignon

KAURIS 21.12.–19.1.

Unohdat tänä juhannuksena aurinkorasvan ja ihosi kärähtää. Uit aloe verassa ja korkkaat illalla hipiääsi mätsäävän pink rieslingin. Opit kerrasta ja muistat aurinkorasvan ensi kerralla!

MAISTA: Deep Roots Pink Riesling

LUE MYÖS!

Kiva kun klikkasit tänne!
Lämpimästi tervetuloa inspiroitumaan viinin ympärillä.