Haemme Social Media Manageria

30.8.2021 - Rekry|

Haluatko ottaa haltuun Suomen johtavan laatuviinien maahantuontiyrityksen sosiaalisen median kokonaisuuksia ja tehdä töitä alan parhaiden ammattilaisten kanssa? Haemme Social Media Manageria vastaamaan Winestate Oy:n sosiaalisen median, erityisesti Instagramin kokonaisuudesta. Lue lisää ja hae!

Haemme SOCIAL MEDIA MANAGERIA vastaamaan Winestate Oy:n sosiaalisen median, erityisesti Instagramin kokonaisuudesta. Tehtävä on yhtiössämme uusi ja sopimus tehdään aluksi määräaikaisena 12 kuukaudeksi. Tehtävän vakiinnuttua on mahdollisuus toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

MIKÄ ON WINESTATE ja mistä työpäiväsi koostuisi?
Winestate Oy on vuonna 2006 perustettu yksityinen yritys, joka on erikoistunut laatuviinien maahantuontiin ja markkinointiin. Winestate toimii tiiviissä yhteistyössä kansainvälisten huippumerkkien kanssa ja pyrkii edistämään niiden menekkiä ja tunnettuutta Suomen markkinoilla. Winestate Oy:n edustamia tuotteita myydään sekä Alkossa että kaikkien merkittävien hotelli- ja ravintola-alan jakelukanavien kautta. Viinien osalta Winestate Oy on myös yksi merkittävimpiä toimijoita Itämeren Travel Retail -markkinoilla. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 43 miljoonaa euroa ja teimme töitä 20 työhönsä sitoutuneen ammattilaisen voimin. Yhtiömme osakkaat ovat myös yrityksemme työntekijöitä. Winestate on nopeatempoinen kasvuyritys ja toivomme saavamme sinut mukaan kasvutarinaamme. Tehtävä on yhtiössämme uusi, joten pääset rakentamaan omaa toimenkuvaasi omien kykyjesi mukaan. Tällä hetkellä tavoitteenamme on kasvattaa Winestate Oy:n Instagram -tilistä merkittävä kanava muiden sosiaalisen median kanaviemme joukkoon, ja tähän tarvitsemme sinua.

Tehtävänäsi on mm.

  • Vastata Instagram-kokonaisuudesta
    • Sisältöjen suunnittelu yhdessä tiimin kanssa
    • Suunnitelman toteutus tuottamalla laadukasta, uskottavaa, mielenkiintoista ja oikea-aikaista sisältöä (stillien ja videoiden kuvaus, editointi, kirjoitus suomeksi jne.)
    • Tuottamiesi materiaalien tuloksellisuuden analysointi sekä mainosten optimointi
  • Vastata päämiehillemme suunnatusta englanninkielisestä LinkedIn -sivustosta
  • Kirjoittaa juttuja Winestate.fi sivustolle

MILLAISTA IHMISTÄ ETSIMME? Tehtävään voi hakea hyvin monenlaisella kokemuspohjalla, mutta ennen kaikkea etsimme viinit tuntevaa someosaajaa. Toivomme, että tunnet viinit ainakin perustasolla ja pystyt nopeasti omaksumaan saamasi tiedon. Myös kuluttaja-asiakkaamme voivat olla vaativia ja tarkkoja, ja tehtävänäsi on auttaa asiakkaitamme Instagramissa mm. viinivalinnoissa tietyn ruuan kanssa. Tehtävässä pääset suunnittelemaan ja kehittämään, mutta kuitenkin hyvin hands on -henkisesti toteutat suunnitelmat myös käytännössä. Odotamme luovaa, vastuullista ja aikaansaavaa työotetta varustettuna terävällä kynällä ja hyvällä visuaalisella silmällä. Vastaat työstäsi markkinointijohtajalle.

MIKSI WINESTATE? Tarjoamme paikan Suomen johtavassa laatuviinien maahantuontiyrityksessä, jossa pääset tekemään töitä alan kotimaisten ja kansainvälisten huippuosaajien kanssa ja markkinoimaan maailman tunnetuimpien viinibrändien tuotteita. Toimistomme sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa ja yrityksessämme on osittainen etätyömahdollisuus. Työsuhde-etuihimme kuuluu muun muassa kattava sairausvakuutus ja lounasetu. Pääset rakentamaan omaa toimenkuvaasi ja kehittämään tehtäväkenttääsi. Meillä työskennellään intohimolla ja ammattitaidolla yhteisten tavoitteiden eteen, meillä ei ole pipo kireällä ja töissä saa olla hauskaakin!

Jätä CV ja hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen janina.vierre(at)winestate.fi. Hakemuksen formaatti on vapaa. Kerrothan referenssit sometekemisestäsi, ja liität portfoliosi mukaan – yllätä meidät!

Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Solmittava työsuhde voi olla myös osa-aikainen tai pitkä freelance-sopimus.

Kiva kun klikkasit tänne!
Lämpimästi tervetuloa inspiroitumaan viinin ympärillä.