Edullisia, helppoja ja nopeita reseptejä ei voi koskaan olla liikaa. Nappaa talteen tämä ohje, jossa valmisraviolit tuunataan ruokaisammaksi versioksi pannulla!
Winestaten budjetti-dinnerit jatkuvat! Tällä kertaa valmistetaan pinaatti-ricottaravioleja, jotka saavat pannulla kaverikseen aurinkokuivattuja tomaatteja, artisokansydämiä, tuoretta pinaattia sekä saksanpähkinää.
Suolaisen annoksen uusiin sfääreihin nostaa raikkaan hedelmäinen saksalainen Villa Wolf Riesling 2021 (12,99 €). Tässä tetrassa on siis litrahinta kohdillaan! Villa Wolf -sarjan viinien tavoitteena on olla erinomaisia perinteisten Pfalzin alueen lajikkeiden viinejä. Sama laatu jatkuu kätevään ja ympäristöystävälliseen kartonkitölkkiin pakatussa rieslingissä.
Jos syöjiä on enemmän, osta useampi paketti valmisravioleja. Säilykkeitä ja pähkinöitä riittää isompaankin satsiin. Ohjeessa oletuksena omasta kaapista löytyy suolaa ja mustapippuria.
PINAATTI-RICOTTARAVIOLIT
- 250 g pinaatti-ricottaravioleja
- 65 g tuoretta pinaattia
- n. ½ dl aurinkokuivattuja tomaatteja + öljyä purkista
- n. 100 g grillattuja ja marinoituja artisokansydämiä
- saksanpähkinöitä viimeistelyyn
- mustapippuria
Laita raviolit kiehumaan suolattuun veteen. Saksi aurinkokuivatut tomaatit purkissaan pieneksi silpuksi ja lisää pannulle. Kaada tomaattipurkista hieman öljyä joukkoon. Lisää pinaatinlehdet pannulle ja kuumenna niitä hetki.
Silppua myös artisokansydämet pienemmäksi ja lisää ne pannulle yhdessä kypsien raviolien kanssa. Sekoittele ja annostele pasta lautasille. Kruunaa annokset pähkinärouheella ja mustapippurirouhaisulla.
Kutsu ystävä kylään, korkkaa Villa Wolf ja nauttikaa pastaillallisesta. 🥂