ARVONTA: Voita Grand Champagne -liput ja hotellimajoitus!

27.3.2023 - Artikkelit|

Voita samppanjanrakastajan unelmaviikonloppu Helsingissä! Me Winestatella arvomme Grand Champagne -liput ja Hotel U14 -hotelliyön Instagram-seuraajiemme kesken! Tältä sivulta löydät arvonnan säännöt, itse arvontaan pääset osallistumaan Winestate.fi-Instagram-tilillä.

Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestäjä
Winestate Oy, Porkkalankatu 22, Helsinki

Kuinka arvontaan voi osallistua ja osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voi osallistua 27.3.–10.4.2023 välisenä aikana seuraamalla @winestate.fi-Instagram-tiliä, jossa arvonnasta on kerrottu. Arvontaan osallistuvat sekä vanhat että uudet arvonta-aikana tilille tulleet seuraajat.

Palkinnon arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden Winestate Oy:n työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Arvonnan järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty näiden ehtojen mukaisesti.

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon luovutus
Arvonta suoritetaan kaikkien arvontaan sääntöjen mukaisesti osallistuneiden kesken 11.4.2023. Voittajaan otetaan yhteyttä yksityisviestillä Instagramin kautta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden vuorokauden kuluttua yhteydenotosta, arvotaan palkinto uudelleen.

Palkinnot
Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan pakettina kaksi lippua Grand Champagne -messuille la 13.5.2023 sekä kahden hengen yhden yön majoitus Hotel U14 -hotellissa 13.–14.5.2023. (Palkinnon arvo 350 €)

Järjestäjän vastuu
Arvonnan järjestäjän vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon euromääräiseen arvoon. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä.

Arpajaisvero
Arvonnan järjestäjä vastaa palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta.

Muut ehdot
Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Arvonta ei ole Instagramin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima eikä millään tavalla liity Instagramiin. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti, mutta voittajan nimi voidaan kuitenkin julkaista winestate.fi Instagram-tilillä sekä muissa Winestate Oy:n hallinnoimissa palveluissa (Facebook ja Winestate.fi -sivusto).

LUE MYÖS!

Kiva kun klikkasit tänne!
Lämpimästi tervetuloa inspiroitumaan viinin ympärillä.