Uutuudet

KESÄJAKSO

Tutustu kesän uutuuksiimme!

420397Saksa

Roseeviini Loosenin Pfalzin tilalta! Kansainvälisesti tunnistettu tuottaja Dr. Loosen hankki Villa Wolfin viinitilan huippulaatuiset viinitarhat 90-luvulla valmistaakseen tyylikkäitä viinejä, myös muista lajikkeista kun Rieslingistä. Alueen lämmin ja aurinkoinen ilmasto kypsyttää Pinot Noir -rypäleet ihanteellisiksi, eikä Pfalzia suotta kutsuta usein Saksan Toscanaksi. Tämä Pinot Noirista valmistetun roseen kaunis vaaleanpunainen väri saadaan nopealla maseraatiolla. Lajikkeelle ominainen, herkullinen mansikkaisuus ja rapea vadelmaisuus nousevat harmonisesti esille.

Tällä viinillä kannattaa korkata lähestyvä kesäsesonki. Marjaisuus ja maltillinen jäännössokeri kannattelevat hyvin äyriäispaellaa tai jopa vaaleaa, grillattua lihaa.

Vegaaninen
12,98 €75 cl
Vakiovalikoima
424408Ranska

Kausituoteuutuus PET-pullossa - tästä povataan kesän 2020 hittiä! Laatuunsa nähden tämä ranskatar on edukas ostos. Tyyliltään hedelmäinen ja raikas Le Petit Batô Rosé valmistetaan tyypillisistä eteläranskalaisista lajikkeista (40 % Grenache, 30% Cinsault ja 30% Syrah). Viini on pakattu ympäristöystävälliseen PET-pulloon, joka tekee siitä täydellisen tuliaisen mökkireissulle ja helposti kannettavan kaverin piknikille.

Vegaaninen
10,98 €100 cl
Vakiovalikoima
419497Chile

Uusi herkullinen tuttavuus suositussa Bicicleta- sarjassa! Tämä viini on hedelmäinen ja mehevä. Kylmät yöt ja sumuiset aamut hidastavat rypäleiden kypsymistä tehden niistä maukkaita ja aromikkaita. 60% viinistä kypsyy ranskalaisissa tammitynnyreissä, 20% tammilastujen kanssa ja 20% terästankeissa. Makumaailmasta löytyy tummaa kirsikkaisuutta, mesimarjaa ja hentoa vaniljaisuutta. Toimii esimerkiksi monipuolisena grilliviininä loistavasti!

Mehevä & hilloinenPaikallinen ekosertifikaatti
8,99 €75 cl
Vakiovalikoima
452577Yhdysvallat

Uutuus jenkkivalikoimassa! Muhkean täyteläinen 3 Finger Jack Cabernet Sauvignon on pakattu erittäin erottuvaan pullomalliin - vastaavanlaisia on käytetty jo 1800-luvulla alkoholituottajien toimesta Kaliforniassa. Rypäleet on kerätty Lodista, läheltä Sierra Nevadan vuoristoa. Viini kypsyy yhdeksän kuukauden ajan amerikkalaisissa ja ranskalaisissa tammitynnyreissä. Makumaailma on täynnä tummaa marjaisuutta, mausteisuutta ja tammen tuomaa vaniljaisuutta. Sopii mainiosti pihviviiniksi tai burgereiden seuraan!

Mehevä & hilloinen
16,9 €75 cl
Vakiovalikoima
486187Ranska

Tämä tulevan kesän kausituote vastaa suoraan ajan trendeihin! Väriltään heleän haalea rosee on luomusertifioitu, vegaaneille soveltuva ja pakattu kevyeen pulloon! Edêna on peräisin Etelä-Ranskan IGP Coteaux de Béziersin alueelta. Viinin nimeämiseen on ammennettu inspiraatiota luonnosta ja Eedenin puutarhasta. Viini valmistetaan 100% Cinsault -lajikkeesta. Tässä tyylikkään tasapainoisessa viinissä on runsaan kukkea ja hedelmäinen tuoksu ja pitkä jälkimaku. Kokeile vaikkapa välimerellisen kanasalaatin parina!

LuomuVegaaninen
11,99 €75 cl
Vakiovalikoima
549198Espanja

Pirteä uutuustetra Espanjasta - Tämän viinin sopivuus kesään on 5/5!
Viini on makumaailmaltaan raikkaan hedelmäinen ja ulkoasultaankin värikkään erottuva. Rypälesekoituksessa on käytetty puolet Chardonnay- ja puolet Viura -lajiketta. Viiniä on kypsytetty terästankeissa, jotta sen nuorekas hedelmäisyys ja hapokkuus säilyvät. El Paso del Lazo on erinomainen seuralainen kesän raikkaille salaateille tai vaikkapa kalapöytään.

Pirteä & hedelmäinenVegaaninen
9,49 €100 cl
Vakiovalikoima
483628Espanja

Uutuushanapakkaus jatkaa Radio Bokan mutkatonta linjaa! Viini on sekoite Tempranillo- ja Cabernet Sauvignon -lajikkeita. Tanmmittamattoman viinisekoitteen aromimaailmasta löytyy tummia kypsiä marjoja ja mausteisuutta. Bokan tanniinit ovat ryhdikkäät tanniinit ja tasapainottavat hedelmäistä makua miellyttävällä tavalla. Erinomainen seuralainen grillatulle lihalle tai kanalle.

Mehevä & hilloinenVegaaninen
29,5 €300 cl
Vakiovalikoima
493377Portugali

Roteva ja voimakas laatu-uutuus Portugalista! Quinta do Portal on perheomisteinen viinintuottaja, jonka tarhat sijaitsevat kuuman Douro-laakson viileämmillä ylärinteillä, minkä ansiosta talon viineissä on alueelle poikkeusellista raikkautta. Tämä 9 kk ranskalaisessa tammessa kypsynyt lajikesekoite Touriga Nacional, Tinta Roriz ja Touriga Franca on erinomainen valinta grillikauden mehevimpien liharuokien kumppaniksi!

Roteva & voimakas
19,98 €75 cl
Vakiovalikoima
575778Argentiina

Ihastuttava valkoviiniuutuus kolmen litran hanapakkauksessa! Kaunis hanapakkaus erottuu hyllystä edukseen. Viini on raikas sekoitus Torrontes -, Sauvignon Blanc- ja Chardonnay-lajikkeita. Se on kotoisin Argentiinan Mendozasta, jossa Nortonin tarhat kohoavat parhaimmillaan 1060 metriin saakka. Raikas ja helposti lähestyttävä kokonaisuus, joka sopii sellaisenaan nautiskeluun tai esimerkiksi salaattien ja kevyesti maustetun kanan kera.

Pirteä & hedelmäinenVegaaninen
29,98 €300 cl
Vakiovalikoima
405978Ranska

Ihastuttava eteläranskalainen uutuus! Les Fumées Blanches Rosé Vin Biologigue on valmistettu luonnonmukaisesti viljellyistä vaaleanpunaisista Sauvignon Gris-rypäleistä. Sauvignon Gris on Sauvignon Blancin värimuunnos. Tämän viinin valmistuksessa kuorikontakti kestää 8-12 tuntia, jolloin saavutetaan viinin kaunis väri. Les Fumées Blanches uutuus on monipuolinen seuralainen ruokapöytään. Aromaattisuutensa ansiosta viini kestää myös hiukan mausteisempia makuja. Toimii myös sellaisenaan nautiskeluun!

LuomuVegaaninen
34,9 €300 cl
Vakiovalikoima