Tutustu kesän uutuuksiimme!

412658Yhdysvallat

Paremmin Gnarly Head-viinien valmistaja tunnettu Delicato on valmistanut tämän herkullisen puolimakean Zinfandel Rosén. Viinin rypäleet on kerätty yöllä ja aikaisin aamulla, jotta viiniin saadaan mahdollisimman korkea luontainen hapokkuus. Varma hittiviini kesän piknikeille!

18,89 €150 cl
Vakiovalikoima
959943Chile

Ihana vaaleanpunainen uutuus! Näppärä kahden litran pakkaus kulkee helposti mukaan piknikille ja mökille! Ulkoasultaan hanapakkaus on kerrassaan viehättävä, joten toimii mainiosti myös kylään viemisenä. Viileän ilmaston roseeviini Chilen Bío Bío Valleystä. 100% Pinot Noir -rypäleet poimitaan käsin runsaan mineraalipitoisesta maaperästä.

Carbon Neutral
26,90 €200 cl
Tilausvalikoima
Espanja

Vihdoin sitä saa, nimittäin Sangre de Toro Cavaa! Torres on pitkän odotuksen jälkeen alkanut valmistamaan myös Cavaa. Alkoholikäyminen tapahtuu terästankeissa, jonka jälkeen perinteisen menetelmän mukainen toinen käyminen pullossa vähintään 12 kk ajan. Erinomainen valinta maljajuomaksi tai läpi aterian! Sangre de Toro Cavan raikkaus tekee siitä monipuolisen ruokajuoman.

Pirteä & hedelmäinen
12,90 €75 cl
Tilausvalikoima
586837Saksa

Tämä kesäriesling tulee Ernst Loosenin Pfalzin tilalta! Villa Wolfin Rieslingit lukeutuvat Pfalzin ja koko Saksan parhaimmistoon hienostuneisuutensa ja runsautensa ansiosta. 2018 sato oli Saksassa hyvä ja tasapainoinen. Viiniin käytetyt rypäleet on kerätty myöhään, ja viinin on saatu herkullinen hedelmäisyys.

Pirteä & hedelmäinenVegaaninen
9,98 €75 cl
Vakiovalikoima
594787Saksa

Urban Kaufmann oli alunperin korkealaatuisen Appenzeller-juuston tuottaja Sveitsissä, mutta rakkaus Rieslingiin ja Rheingauhun vei hänet Saksaan vuonna 2013. Tuottajan koko valikoima on luomua ja osa tarhoista biodynaamisesti viljeltyjä. Molemmat ovat harvinaisuuksia Rheingaussa, mutta tuottaja päätti jo alkuvaiheessaan valita tämän tien. Kaufmann kuuluu Saksan VDP-tuottajiin ja hänen Grosses Gewächs-palstansa Hattenheimer Wisselbrunnen kuuluu alueen ehdottomiin huippupalstoihin.

Pirteä & hedelmäinenLuomu
15,90 €75 cl
Vakiovalikoima
916672Etelä-Afrikka

Delicious Monster on tutun huonekasvin, jättipeikonlehden, mukaan nimetty viini. Chenin Blanc-, Chardonnay- ja Muscat -rypäleet tulevat Robertson-laaksosta, vuoristojen suojaamilta tiloilta auringon hellimästä maaperästä. Erinomainen valkoviiniblendi, joka hurmaa runsaalla hedelmäisyydellään.

Pirteä & hedelmäinen
10,98 €75 cl
Vakiovalikoima
931101Etelä-Afrikka

Tämä viini on nimetty hauskasti paikallisen Golden Shower -kasvin mukaan. Varma kesän merkki on kun nämä kullankeltaiset kukat puhkeavat kukkaan. Viiniin käytetyt Chardonnay -rypäleet tulevat aurinkoisesta Robertson-laaksosta. Tämän raikkaan hedelmäisen viinin suutuntuma on täyteläinen, raikkaan hedelmäinen ja pitkä. Miellyttävä yhdistelmä hapokkuutta, hedelmäisyyttä ja mineraalisuutta. Sopii kevyemmille liha- ja kanaruoille, toimii erinomaisesti myös kermaisten pastojen ja suolaisten piiraiden kanssa.

Pirteä & hedelmäinen
10,98 €75 cl
Tilausvalikoima
916672Etelä-Afrikka

Paikallisen ”Blushing Bride"-nimisen kukan mukaan nimetty viini. Kosimaan matkalla olleilla miehillä oli tapana laittaa yksi kukka napinreikään, jolloin koko kylä tiesi mitä tuleman pitää. Tästä viinin nimi. Raikkaan kirsikkainen, metsämarjainen, sitruksinen ja hennon vaahtokarkkinen rosee on tyylipuhdas ja raikkaan hedelmäinen viini. Erinomainen makupari kalaruokien ja erilaisten salaattien kanssa.

10,98 €75 cl
Tilausvalikoima