Uutuudet

SYYS- JA JOULUJAKSO

Tutustu syys- ja joulujakson uutuuksiimme!

904912Ranska

Into the Woods on Winestaten ja Francois Lurtonin yhteinen viiniprojekti. Syyskauden kuuma uutuus on saanut inspiraationsa pohjoisesta luonnosta, ja se on luotu varta vasten täydelliseksi seuralaiseksi riistalihalle.
Pézenaksen viinialue Languedocissa on tunnettu viininvalmistuksestaan jo yli 1000 vuoden ajan. Viinisekoitteiden mestarina tunnettu Francois Lurton haluaa tuoda viineissään esiin alueen poikkeuksellisen laadun. Into the Woods on valmistettu yli 30-vuotiaiden Grenache-, Syrah- ja Mourvèdre-köynnösten rypäleistä.

Roteva & voimakas
13,99 €75 cl
Tilausvalikoima
Saksa

Suositun Jochen Dreissigackerin luomuriesling on jatkossa saatavilla myös 2,25 litran hanapakkauksessa! Raikkaat hapot ja herkullinen hedelmäisyys tekee viinistä sujuvasti yhdistettävän moneen ruokaan. Dreissigackerin viinejä on valmistettu Bechtheimin kylässä, Rheinhessenissä, jo vuodesta 1728. Dynaaminen Jochen Dreissigacker on vienyt perhetilansa ja alueen uuteen kukoistukseen. Viinin rypäleet kerätään omilta tarhoilta, ilmastoltaan viileästä Bechtheimin kylästä. Tarhojen maaperä on kalkkikiven dominoimaa, mikä takaa viineihin ryhdikkään mineraalisuuden. Tutustumisen arvoinen uutuus!

Pirteä & hedelmäinenLuomu
34,90 €225 cl
Tilausvalikoima
959943Chile

Vakiovalikoiman uutuus Cono Sur Bicicleta Rosé on viileän ilmaston viini Chilen Bío Bío-laaksosta. Pinot Noir -rypäleet poimitaan käsin runsaan mineraalipitoisesta maaperästä kasvavista köynnöksistä. Bicicleta -viinit ovat kunnianosoitus Cono Surin tarhojen työntekijöille, jotka liikkuvat tarhoilla polkupyörillä ja hoitavat köynnöksiä ja rypäleitä ympäristöä kunnioittaen. Cono Sur -viinit ovat Carbon Neutral Delivery -sertifioituja. Hiilijalanjälki on hyvitetty edistämällä maailman hiilidioksidipäästöjä vähentäviä projekteja. Viinin väri on kauniin vaaleanpunainen. Pinot Noir -rypäleiden hapokkuus ryhdittää keskitäyteläistä makua. Tuoksu on punamarjainen, aistittavissa vadelmaa, metsämansikkaa ja kypsää sitruunaa.

Carbon Neutral
26,90 €200 cl
Vakiovalikoima
425347Saksa

Erikoiserä

Anselmann on erinomaisen hinta-laatusuhteen omaava tuottaja Lounais-Saksan Pfalzista, läheltä Ranskan rajaa. Yli 450 vuotta sitten perustettu yritys on edelleen ydinperheen omistuksessa ja viinit tuotetaan omilta tarhoilta kerätyistä rypäleistä. Pfalzin lämpimän ilmaston vuoksi viinit ovat tyyliltään hedelmävetoisia. Tämä Cabernet Sauvignon -viini kypsyy amerikkalaisissa tammitynnyreissä, jonka ansiosta aromimaailma on paahteisen tamminen sekä vaniljainen. Viinillä on hyvä ikääntymispotentiaali.

Mehevä & hilloinen
19,89 €75 cl
Vakiovalikoima
927346Espanja

Vakiovalikoiman uutuus Jaime I on valmistettu soleramenetelmällä, sekoittaen erittäin vanhoja viinitisleitä. Vanhimmat tisleistä ovat 30 vuotta vanhoja. Jaime I on valittu useaan otteeseen maailman parhaaksi brandyksi. Upea pullo on saanut vaikutteensa Barcelonassa sijaitsevan Antonio Gaudin suunnitteleman Casa Milá -talon kupoleista. Pullo on pakattu hienoon lahjapakkaukseen, jota voi jatkokäyttää esimerkiksi kynttilälyhtynä.

99,99 €70 cl
Vakiovalikoima
509977Ranska

Adamin viinitalo on ollut saman perheen johtama koko 400-vuotisen historiansa ajan. Tällä hetkellä viinien laadun takaa 14. sukupolvi, johdossa Jean-Baptiste Adam ja hänen tyttärensä Laure. Viinitalon pitkän historian ansiosta heillä on kellarissaan yli satavuotiaita tynnyreitä, jotka ovat edelleen päivittäisessä käytössä. Luomurypäleet (1/3 Chardonnay, 1/3 Pinot Noir ja 1/3 Pinot Blanc) kerätään käsin Alsacesta, Ammerschwihrin kylän ympäristön graniittipitoisesta maaperästä. Ensimmäinen käyminen tapahtuu yli satavuotiaissa tammitynnyreissä 6-8 kuukauden ajan. Pullokypsytys kestää vähintään 18 kuukautta. Kuiva, mineraalinen ja kevyen paahteinen cremant on loistava aperitiivi tai ruokaviini äyriäis-, kala- ja kasvisherkkujen kera.

Vivahteikas & ryhdikäsLuomu
18,90 €75 cl
Vakiovalikoima
901214Espanja

Useat tunnetut spaghettiwestern-elokuvat kuvattiin 1960-70-luvulla Etelä-Espanjassa, missä maisemat ovat erehdyttävän samanlaisia villin lännen kanssa. Lisäksi kuvaus Espanjassa oli tuohon aikaan edullisempaa kuin rakentaa Hollywoodiin vastaavat lavasteet. El Gringo oli yleisnimitys näistä elokuvista (mm. Hyvät, pahat ja rumat, Kourallinen dollareita) tutuille taustanäyttelijöille, jotka saapuivat kuvauspaikalle toiveenaan ansaita hieman ekstratienestiä ja toivoivat saavansa nostetta näyttelijänuralleen.
El Gringo-viinissä on syvän purppuranpunainen väri. Täyteläistä ja tummanpuhuvaa viiniä on kypsytetty ranskalaisissa tammitynnyreissä neljän kuukauden ajan. Tämä viini erottuu edukseen sekä tuhdin tyylinsä että ulkoasunsa puolesta!

Mehevä & hilloinen
12,50 €75 cl
Tilausvalikoima
929976Italia

Merlo Pecorino valmistuu Marchessa, joka on viinialue Keski-Italian itärannikolla. Ascoli Picenon maakunnassa viiniköynnöksiä ympäröivät metsät ja kanjonit luovat ainutlaatuiset lähtökohdat viinin valmistukseen. Perheomisteinen Tenuta Cocci Grifoni on yli 100 vuoden ajan valmistanut viiniä luonnon monimuotoisuutta kunnioittaen. Luomuviljelyn lisäksi tuottaja tukee mm. lintujen luonnollisen elinympäristön hyvinvointia.

Alueella viihtyvä Merlo -mustarastas on inspiroinut tämän viinisarjan valmistamista. Viinit valmistetaan noudattaen mahdollisimman luonnonmukaisia valmistustapoja. Viinejä ei myöskään suodateta, joten ne jäävät luonnostaan hieman sameiksi.

Vivahteikas & ryhdikäsLuomu
13,89 €75 cl
Tilausvalikoima
916913Italia

Merlo Sangiovese valmistuu Marchessa, joka on viinialue Keski-Italian itärannikolla. Ascoli Picenon maakunnassa viiniköynnöksiä ympäröivät metsät ja kanjonit luovat ainutlaatuiset lähtökohdat viinin valmistukseen. Perheomisteinen Tenuta Cocci Grifoni on yli 100 vuoden ajan valmistanut viiniä luonnon monimuotoisuutta kunnioittaen. Luomuviljelyn lisäksi tuottaja tukee mm. lintujen luonnollisen elinympäristön hyvinvointia.

Alueella viihtyvä Merlo -mustarastas on inspiroinut tämän viinisarjan valmistamista. Viinit valmistetaan noudattaen mahdollisimman luonnonmukaisia valmistustapoja. Viinejä ei myöskään suodateta, joten ne jäävät luonnostaan hieman sameiksi. Viini käy betonitankeissa.

Marjaisa & raikasLuomu
13,89 €75 cl
Tilausvalikoima
Ranska

Les Voyages de Monsieur Alfred -oluen valmistuksessa on käytetty banaania, mangoa ja guavaa. Käymisen jälkeen on lisätty Alfred Cognacia, osuus n. 5%. Tuote on Maison Boinaudin konjakkitalon ja La Debauchen panimon yhteistyössä tekemä. Tuotetta on valmistettu ainoastaan 3000 pulloa, ja Suomessa on saatavilla rajoitettu 300 pullon erä.

8,98 €33 cl
Tilausvalikoima