Uutuudet

KEVÄTJAKSO

Tutustu talvi – ja kevätjakson uutuuksiimme!

Italia

Italian vanhimman viinintuottajan, Barone Ricasolin Formulae Toscana -hanapakkaus huokuu italialaista alkuperää mieleenpainuvalla ulkoasullaan. Viini on valmistettu Sangiovese-rypäleistä, ja osa viinistä on kypsytetty ranskalaisissa tammitynnyreissä. Maultaan runsas, yrttinen ja mausteinen viini on samalla miellyttävän raikas - vastapainona pitkään jatkuneelle appassimento-trendille.

Mehevä & hilloinen
36,95 €300 cl
Tilausvalikoima
Saksa

Suosiota saavuttanut Jochen Dreissigackerin luomuriesling on jatkossa saatavilla myös 2,25 litran hanapakkauksessa!

Bechtheimin kylässä Rheinhessenissä on valmistettu Dreissigackerin nimellä viinejä jo vuodesta 1728. Nyt tilaa johtava, dynaaminen Jochen Dreissigacker on vienyt perhetilansa viinien valmistuksen uudelle tasolle. Raikkaat hapot ja herkullinen hedelmäisyys tekevät tästä viinistä sujuvasti yhdistettävän moneen ruokaan. Tutustumisen arvoinen uutuus!

Vivahteikas & ryhdikäsLuomu
34,90 €225 cl
Tilausvalikoima
575778Argentiina

Kauniilla pakkauksellaan erottuva hanapakkausviini on sekoitus Torrontés (60%), Sauvignon Blanc (30%) ja Chardonnay (10%) -lajikkeita. Maultaan viini on raikas, kepeä, aromaattinen ja kuiva. Nortonin viinit tulevat Andien vuoriston juurella sijaitsevilta tarhoilta Mendozan maakunnan Lujan de Cuyo -nimiseltä ala-alueelta. Lujan de Cuyon alueella sijaitsevat viinitarhat ulottuvat aina 1060 metrin korkeuteen saakka, taaten aurinkoisen ja lämpötilaltaan ideaalin ilmaston rypäleille kypsyä kiireettä runsaan hedelmäisiksi ja aromikkaiksi.

Pirteä & hedelmäinenVegaaninen
29,98 €300 cl
Vakiovalikoima
494767Etelä-Afrikka

Stellenboschin ja koko Western Capen viljellyimpiin punaisiin rypäleisiin kuuluvat Cabernet Sauvignon, Pinotage ja Shiraz. Siitä viinin nimitys Cape Blend. Viini kypsyy ranskalaisissa tammitynnyreissä 18 kk. Viini edustaa Stellenboschia parhaimmillaan ollen kypsän mustaherukkainen, vivahteikkaan monikerroksinen ja rotevan täyteläinen. Korkin päällä oleva vaha on pehmeää, joten vahaa ei tarvitse erikseen irrottaa vaan korkkiruuvin voi pulloa avatessa työntää siitä läpi ikään kuin vahaa ei olisi siinä ollenkaan.

Roteva & voimakasPaikallinen ekosertifikaattiVegaaninen
13,99 €75 cl
Vakiovalikoima
572757Chile

Santa Digna on nyt DIGNO. Viinin nimi tulee sanasta dignity - arvokkuus. Näiden viinien kautta Torres haluaa kertoa arvostuksestaan paikallisia viljelijöitä ja työntekijöitään kohtaan. Digno on Torres Chilen tuotantomäärältään suurin viinisarja ja sarjan kaikilla tuotteilla on eettisen kaupan sertifikaatti.

Ulkoasun lisäksi myös viinit ovat uudistuneet ja kehittyneet, sillä Torres Chilen uusi pääviinintekijä Eduardo Jordán on tuonut mukanaan viineihin oman, entistä raikkaamman tyylin.

Vivahteikas & ryhdikäsEettinen kauppaVegaaninen
10,98 €75 cl
Vakiovalikoima