Ystävänpäivä ja naistenpäivä

KEVÄTJAKSO

Tässä näyttävät valintamme ystävänpäivään ja naistenpäivään!

938167Ranska

Kun haluat muistaa lähimmäistäsi ystävänpäivänä, tämä ruusupullorosee ei jätä ketään kylmäksi! Kaunis pakkaus on suunniteltu Pariisilaisessa taidekoulussa ja se kätkee sisäänsä kuivan ja tyylikkään roseeviinin, joka maistuu viini-intoilijallekin.

Gérard Bertrand on Etelä-Ranskan vaikuttavimpia roseeviineihin erikoistuneita tuottajia, joka näkee viinin kokonaisvaltaisena elämyksenä. Toisin sanottuna pullon pitää olla kaunis, mutta sisällönkin on kohdattava tuottajan korkeat laatustandardit. Tässä käännettävässä ruusupullossa nämä edellä mainitut varmasti toteutuvat!

14,98 €150 cl37,5 cl75 cl
Vakiovalikoima
007505Espanja

Uusi ulkoasu ja uusi edullisempi hinta!

Miguel Torres Carbó antoi San Valentin valkoviinin ystävänpäivälahjaksi vaimolleen Margarita Rieralle vuonna 1956. Siitä lähtien San Valentin on ollut yksi Espanjan suosituimmista puolimakeista valkoviineistä. Viini on valmistettu luonnonmukaisesti kasvatetuista Parellada -rypäleistä, raikkaan aromaattisuuden ylläpitämiseksi se säilytetään voimakkaasti viilennetyissä terästankeissa ja pullotetaan tilausten mukaan.

Pirteä & hedelmäinenLuomu
9,98 €75 cl
Vakiovalikoima
590547Espanja

Uusi ulkoasu!

Alta Alellan viinitila sijaitsee vain 10 kilometrin päässä Barcelonasta, Serralada de Marinan luonnonpuiston yhteydessä. Perheomisteinen viinitila sai alkunsa 1990-luvun alussa, kun viinintekijä Josep Maria Pujol-Busquets hankki vanhan tilan Espanjan pienimmältä DO alueelta Alellasta. Viini valmistetaan perinteisellä menetelmällä. Toinen käyminen tapahtuu pullossa minimissään 15 kuukauden ajan.

Mirgin on erittäin kuiva ja hienostuneen hapokas cava. Maussa voi havaita omenaisuutta, kevyttä paahteisuutta ja mineraalisuutta. Tämä kuohuviini on tasapainoinen ja siinä on hienostunut jälkimaku

Vivahteikas & ryhdikäsEi lisättyjä sulffiittejaLuomuVegaaninen
16,99 €37,5 cl75 cl
Vakiovalikoima