Vihreät valinnat

LOKAKUU

Suomen tunnetuin punaviini nyt luomuna ja vegaanisena, Alkon myydyin biodynaaminen punaviini, Cono Surin suosikkiviinit ja paljon muuta! Katso parhaat vihreät valintamme.

006981Espanja

Suomen tunnetuin punaviini nyt luomuna ja vegaanisena! Tuttu härkäviini on uudistunut.

Torres on vahvasti sitoutunut ympäristötyöhön, ja Sangre De Toro Original on saanut kylkeensä luomusertifikaatin. Viini on myös vegaaneille sopiva. 50-luvulla alkunsa saaneessa espanjalaisessa klassikossa käytetään perinteisiä Välimeren rypäleitä, Garnachaa ja Cariñenaa. Espanjalaista elämäntyyliä ilmentävä viini sopii sinällään juotavaksi tai ruokajuomaksi – mikä ettei vaikka espanjalaiseen tyyliin rennolle illallliskokoontumiselle suvun ja ystävien kesken!

Mehevä & hilloinenLuomuVegaaninen
9,98 €18,75 cl300 cl37,5 cl75 cl
Vakiovalikoima
470837Espanja

Alkon myydyin biodynaaminen punaviini on saanut uuden ulkoasun!

Dominio de Punctum Tempranillo on sekä biodynaamisesti tuotettu että luomuviini. Uuden ulkoasun myötä myös viinin maku uudistuu runsaammaksi ja täyteläisemmäksi. Viini on saanut kypsyä tammitynnyrissä, ja lasista löytyy karhunvatukkaa, luumua, ja mausteisuutta. Tumman hedelmäinen ja herkullisen täyteläinen viini kannattaa pitää mielessä, kun etsitään punaviiniä Suomen syksyn upeille mauille!

Mehevä & hilloinenBiodynaaminenLuomuVegaaninen
12,38 €75 cl
Vakiovalikoima
436757Portugali

Alkon myydyin portugalilainen luomuviini hintaluokassaan, trendikkään Portugalin suurimmalta luomutuottajalta!

Esporão on Portugalin edelläkävijöitä luomutuotannossa ja ympäristönsuojelussa. Portugalilaisiin alkuperäislajikkeisiin keskittyneen tuottajan viineissä on australialaissyntyisen pääviinintekijä David Baverstockin myötä persoonallinen häivähdys Australiassa käytettyjä lajikkeita.

Aurinkoisessa Alentejossa kypsyneet Touriga Franca- ja Cabernet Sauvignon-luomurypäleet on käsin keräämisen jälkeen poljettu jalan. Viini on kypsynyt 6 kk tulppaaninmuotoisissa betonitankeissa. Mielenkiintoinen, tammettamaton, lajikkeita ja maaperää ilmentävä luomuviini!

Mehevä & hilloinenLuomu
13,99 €75 cl
Vakiovalikoima
494528Etelä-Afrikka

Alkon vihreimpiä tetroja – luomu, vegaaninen ja muuttumassa FSC-sertifioiduksi! FSC-sertifikaatti takaa, että tetran kartonki on valmistettu kestävästi hoidettujen metsien puista.

Pehmeässä kokonaisuudessa maistuu suunmyötäinen marjaisuus ja hento yrttisyys. Viini sopii parhaiten helppotekoisten ruokien, kuten pastan tai vaikka grillatun kanan kumppaniksi, mutta toimii loistavasti myös sinällään.

Mehevä & hilloinenLuomuVegaaninen
9,79 €100 cl
Vakiovalikoima
486818Espanja

Lobetian pakkaus on uudistumassa alkusyksystä! Tätä suunmyötäistä punaviiniä valmistaa luomu- ja biodynaamisiin viineihin keskittynyt Dominio De Punctum.

Tetroihin pakatut viinit ovat pienen hiilijalanjäljen vuoksi mainio valinta asiakkaalle, joka on kiinnostunut ympäristöasioista. Vegaaneille sopiva Lobetia on pehmeän täyteläinen ja helposti lähestyttävä kokonaisuus – karhunvatukkaista ja hedelmäistä makua ryhdittää silkinpehmeä tanniinisuus. Rentoa yleispunaviiniä vihreillä arvoilla kaipaavan asiakkaan päätös on helppo!

Pehmeä & hedelmäinenLuomu
9,87 €100 cl
Vakiovalikoima
494767Etelä-Afrikka

Herkullisen runsas ja ryhdikäs viini arvostetulta Stellenboschin alueelta on sekä luomulaatuinen että paikallisesti ekosertifioitu

Integrity and Sustainability Certified South Africa - sertifikaatti kattaa niin sosiaalisen kuin ympäristönäkökulman. Pullon kyljessä olevien tunnistenumeroiden avulla saa kuka tahansa esille viinin hankintaketjun tarhalle asti. Näin varmistetaan läpinäkyvyys ja kestävät arvot joka vaiheessa!

Viini itsessään on houkuttelevan runsas ja harteikas sekoitus Cabernet Sauvignon -, Shiraz- ja Pinotage-rypäleitä. Viinissä maistuu niin karhuvatukka, hento savuisuus kuin ryhdikkäät tanniinitkin. Nappivalinta syksyn hirviriistalle!

Roteva & voimakasPaikallinen ekosertifikaattiVegaaninen
13,99 €75 cl
Vakiovalikoima
953877Chile

Fillariviineillä on luomusertifioituja serkkuja!

Cono Sur Organic -sarjan kolmea rypälettä sekoittava punaviinistä löytyy runsaasti luumuista ja kypsän marjaista hedelmäisyyttä. Pehmeät tanniinit siivittävät ranskalaisen tammen tuomaa mokkaisen suklaista ja paahteista jälkimakua. Kokonaisuus ei kuitenkaan ole raskas, joten kyseessä on todella monikäyttöinen viini erilaisten liha- ja pastaruokien seuraan!

Mehevä & hilloinenCarbon NeutralLuomu
11,79 €75 cl
Vakiovalikoima
Chile

Kahdeksan välimerellisen rypäleen uniikki yhdistelmä!

Single Vineyard 8 Grapes -viinin rypäleet tulevat erinomaiselta El Encanto Estate -tarhalta, vuoristoiselta maaperältä. Välimeren maisemista kotoisin olevat rypäleet kuten Cabernet Sauvignon, Grenache ja Malbec viihtyvät paikallisessa vaihtevassa ilmastossa. Yhdistelmä on elegantti, täyteläinen ja kypsän tanniinen. Viini liharuuille tai kypsille juustoille!

Roteva & voimakasCarbon Neutral
14,99 €75 cl
Vakiovalikoima
419497Chile

Herkullinen uusi tuttavuus suositussa Bicicleta- sarjassa.

Tämä viini on hedelmäinen ja mehevä. Kylmät yöt ja sumuiset aamut hidastavat rypäleiden kypsymistä tehden niistä maukkaita ja aromikkaita. Makumaailmasta löytyy tummaa kirsikkaisuutta, mesimarjaa ja tammen tuomaa hentoa vaniljaisuutta. Toimii esimerkiksi monipuolisena grilliviininä loistavasti!

Mehevä & hilloinenPaikallinen ekosertifikaatti
8,99 €75 cl
Vakiovalikoima