Vapun kuohuviinit

KEVÄTJAKSO

Tässä hittikuohuvia Vappua varten!

943097Uusi-Seelanti

Kultaa Vuoden Viinit 2020 kuohuviinisarjassa yli 13 €
Viinilehden Vuoden Kuohuviini 2020

Erittäin laadukas kuohuviini kevään ja kesän juhliin maljajuomaksi tai aperitiiviksi! Tämä loistava samppanjamaisiakin piirteitä omaava kuohuva ansaitsi kultamitalin Vuoden Viinit -kilpailun kuohuviinisarjassa. Lindauer Special Reserve Blanc de Blancs Brut valmistetaan 100% Chardonnay-rypäleistä perinteisellä menetelmällä. Pullokypsytys on varsin pitkä, 15 kuukautta. Pienet, elegantit kuplat. Tuoksu on briossinen, kypsän valkopersikkainen ja sitruksinen. Suutuntuma kermainen ja raikas. Erittäin kuiva, tyylikäs ja raikas kuohuviini!

Runsas & paahteinen
15,48 €75 cl
Vakiovalikoima
586027Uusi-Seelanti

Vuoden Viinit 2020 hopeamitalisti!

Lindauer on täyteläinen, hyvärakenteinen kuohuviini, jossa on kauniit, pysyvät kuplat ja tyylikkyyttä. Tuoksu on kypsän sitruksinen, viherpäärynäinen ja hennon mantelinen. Maku on raikkaan hedelmäinen, runsas ja tasapainoinen. Jälkimaku on pitkä ja maukas. Sopii nautittavaksi alkupalojen tai rasvaisten kalojen kanssa sekä maljajuomana.

Pirteä & hedelmäinen
13,99 €75 cl
Vakiovalikoima
931663Italia

Moxxé Rosé on Masin kupliva uutuusrosee, joka on valmistettu 100% Pinot Grigio-lajikkeesta. "Ramato" eli “kuparinen" viittaa kauniiseen väriin, jonka viini saa lyhyen kuorikontaktin ansiosta. Appassimento-menetelmällä valmistettu viini on maultaan kuiva ja intensiivisen marjaisa, joten se sopii erinomaisesti kesäiltojen fiilistelyyn pikkusuolaisten ja aromikkaiden kasvisruokien kaverina.

Pirteä & hedelmäinenVegaaninen
14,49 €75 cl
Tilausvalikoima