Tetrat

KESÄJAKSO

Parhaat valinnat kätevissä tetra-pakkauksissa!

916308 & 948028Saksa

Tämä viini on loistava vaihtoehto kartonkipakkauksessa heille, jotka arvostavat hienoista makeutta ja suunmyötäisyyttä viinissään. Raikkaan hapokas kolmen apinan valkoviini tulee Nahen alueelta Saksasta ja pursuaa trooppista hedelmää, kesäistä omenaa sekä mojovasti sitruunaa. Alkoholiakin on selvästi normaalia vähemmän, joten tästä ei hengailuviini enää parane!

Lempeä & makeahko
8,2 €100 cl300 cl
Vakiovalikoima
494528Etelä-Afrikka

Eteläafrikkalainen Cape Original Shiraz Cabernet Sauvignon on luomuviini – ja rento kesäviini parhaimmillaan. Shiraz- ja Cabernet Sauvignon -rypäleistä sekoitetussa kokonaisuudessa maistuu suunmyötäinen marjaisuus ja hento yrittisyys. Tämä viini sopii parhaiten helppotekoisten ruokien, kuten pastan tai vaikka grillatun kanan kumppaniksi, mutta toimii loistavasti myös sinällään.

Mehevä & hilloinenLuomuVegaaninen
9,79 €100 cl
Vakiovalikoima
486818Espanja

Suunmyötäisten punaviinien ystävät ihastuvat tähän pehmeän täyteläiseen ja helposti lähestyttävään luomupunaviiniin! Lobetia Tempranillo Shiraz on nimensä mukaisesti mainittujen rypäleiden sekoitus, jossa maukasta hedelmäisyyttä ryhdittävät silkin pehmeät tanniinit. Viini onkin loistava valinta rennoksi yleispunaviiniksi, ja sopii jos jonkinmoisiin ruokahetkiin läpi kesän.

Pehmeä & hedelmäinenLuomu
9,87 €100 cl
Vakiovalikoima
474728Australia

Tämä viini on grillimestarin ehdoton valinta! Etelä-Australiasta kotoisin oleva tuhdin täyteläinen premium-tetra on sekoitus Shirazia, Petit Verdota ja Cabernet Sauvignonia. Sen runsaassa makumaailmassa maistuvat mustikkaisuus, luumuisuus ja jopa toffeemaiset vivahteet. Aavistuksen karheat tanniinit kutsuvat seurakseen kesän grilliruokia, joiden kanssa tämä viini ehdottomasti pääsee loistamaan.

Mehevä & hilloinenVegaaninen
10,98 €100 cl
Vakiovalikoima
575068Espanja

Tämä herkullinen espanjalainen tarjoaa mahtavan hinta-laatusuhteen! Runsaan hedelmäisyyden ja raikkaan hapokkuuden takana piilee rypäletrio Sauvignon Blanc (50%), Viura (40%) sekä Chardonnay (10%), jotka tuovat makuun valkoherukkaisuutta, viheromenaisuutta sekä sitruksisia ja yrttisiä vivahteita. Tasapainoisesta kokonaisuudesta nauttii sellaisenaan seurustellen, tai ruokaisien salaattien tai pastojen kimpassa.

Pirteä & hedelmäinenLuomuVegaaninen
9,47 €100 cl
Vakiovalikoima