Roseeviinit

KESÄJAKSO

Tässä parhaat roseevalintamme kesään!

926657Espanja

Keimaileva roseeviini kauniissa maalatussa kukkapullossa! Esmeralda-viiniperheen tavaramerkki on tyylikkäästi viettelevä aromimaailma. Valkoinen Esmeralda onkin ihastuttanut suomalaisia jo vuosia, ollen yksi myydyimmistä espanjalaisista valkoviineistä maassamme. Esmeralda Rosé on käynyt kylmäkontrolloiduissa terästankeissa 15 – 20 päivän ajan, ja saanut kypsyä sakkansa kanssa 4 kuukauden ajan. Makumaailma on raikas, kepeä, ja siinä on aistittavissa punaista marjaisuutta ja hentoa kukkaisuutta.

10,99 €75 cl
Vakiovalikoima
Chile

Herkullinen, raikkaan marjaisa ja pirteän hapokas Pinot Noir -rypäleestä valmistettu roseeviini Cono Surin suositusta Bicicleta -tuoteperheestä.
Viini tulee Chilen eteläisimmältä viininviljelyalueelta Bío Bíon laaksosta, jossa lämpötila ei nouse kesäisinkään yli 29 asteen. Pinot Noir -rypäleet poimitaan käsin runsaan mineraalipitoisesta maaperästä. Cono Sur Bicicleta Rosé kypsyy kuusi kuukautta ruostumattomissa terästankeissa. Sopii hyvin kesäisille salaateille tai sellaisenaan nautittavaksi!

9,98 €75 cl
Vakiovalikoima
940957Uusi-Seelanti

Vuoden viinit -kisan kultamitalisti!

Tämä raikas uusiseelantilainen roseeviini pohjautuu Sauvignon Blanc -lajikkeeseen, kaunis lohenpunainen väri on saatu lisäämällä sekoitukseen ripaus Pinot Noiria. Viini on jo useamman kerran pärjännyt loistavasti Vuoden viinit- kisassa ja tänäkin vuonna se ansaitsi kultamitalin roseeviinien sarjassa! Ihastuttavan raikas viini on tulvillaan punaisten marjojen, raparperin ja sitruksen aromeja. Kokeilemisen arvoinen kumppani ruokapöydässä esimerkiksi savustetun lohen kanssa.

Paikallinen ekosertifikaatti
14,98 €75 cl
Vakiovalikoima
7142Chile

Klassikkorosee nyt upeassa maalatussa pullossa! Torres Chilen eettisesti tuotetun Santa Digna -tuoteperheen roseeviini on valmistettu Cabernet Sauvignon -lajikkeesta. Rypäleille on tehty vuorokauden pituinen maseraatio, jonka ansiosta viinillä on kaunis kirsikanpunainen väri. Käyminen on tapahtunut ruostumattomissa terästankeissa, jotta viinille ominainen raikkaus ja hedelmäisyys on saatu säilymään. Santa Digna Rosé on erittäin tasapainoinen ja runsasarominen roseeviini, joka maistuu mausteisempienkien ruokien seurassa.

Eettinen kauppaVegaaninen
10,99 €75 cl
Vakiovalikoima
419677Saksa

Saksalaiset roseeviinit keräävät vuosi vuodelta enemmän suosiota, eikä suotta, sillä niiden hurmaava raikkaus sopii moneen makuun! Weingut Neissin perhetilan johdossa oleva Axel Neiss on kansainvälisiä palkintoja kahminut viinintekijä ja ennakkoluuloton kokeilija. That´s Neiss Pinot Noir Rosé on raikkaan marjaisuutensa ansiosta herkullinen ruokajuoma läpi aterian. Viini on pakattu helposti tunnistettavaan huurteiseen pulloon. Kannattaa kokeilla vaikka grillattujen kasvisten ja vaaleiden lihojen parina.

14,98 €75 cl
Vakiovalikoima