Riistalle

SYYSJAKSO

Herkullisimmat valintamme syksyn riistakaudelle.

432417Argentiina

Erittäin vanhoista, 50 – 80 vuotiaista köynnöksistä, käsin poimituista ja valikoiduista rypäleistä valmistettu viini. Viinitarhojen keskimääräiset satomäärät ovat olleet 4500 kg per hehtaari. Luonnollisten hiivojen avulla tehdyn alkoholikäymisen päätteeksi viiniä kypsytetty uusissa ranskalaisesta tammesta valmistetuissa tynnyreissä 16 kuukauden ajan.

Roteva & voimakasVegaaninen
18,99 €75 cl
Vakiovalikoima
006364Italia

Campofiorin on yksi Masin tunnetuimmista viineistä. Nimi tarkoittaa kukkivaa niittyä. Campofiorin oli ensimmäinen ripasso-menetelmällä valmistettu viini vuonna 1964. Tänä päivänä viini valmistetaan kaksoiskäymismenetelmällä, jonka Masi kehitti 1990-luvulla parantaakseen aiemmin kehittämäänsä ripasso-menetelmää. Kaksoiskäymismenetelmässä perinteinen punaviini käytetään uudestaan n. kuuden viikon ajan kuivattujen rypäleiden kanssa. Tämä toinen käyminen kestää n. 15 päivää. Prosessi tuo viiniin alkoholia, väriä, uutosta ja pehmentää tanniineja sekä lisää aromikkuutta. Campofiorin kypsyy n. 18 kk tammitynnyreissä, joista 1/3 uusia. Ikääntymispotentiaali 15-20 vuotta.

Vivahteikas & kehittynytVegaaninen
14,98 €150 cl37,5 cl75 cl
Vakiovalikoima
470667Portugali

Esporão Reserva on tuottajan ensimmäinen punaviini, joka valmistui ensimmäisen kerran vuonna 1985. Alentejon viinien klassiseen parhaimmistoon lukeutuva punaviini on sekoite portugalin alkuperäislajikkeita (Aragonez, Trincadeira, Alicante Bouchet) ja Cabernet Sauvignonia. Rypäleet poimitaan käsin, jonka jälkeen lajikkeet vinifioidaan erikseen terästankeissa. Viini kypsyy Esporãon kellareissa 12 kuukauden ajan, 60% viinistä amerikkalaisessa ja 40% ranskalaisessa tammessa. Pullotuksen jälkeen viini kehittyy pullossa vielä 8 kuukauden ajan ennen lanseerausta. Vuosikerran vaihtuessa myös viinin etiketti muuttuu, ollen kuitenkin aina portugalilaisen taiteilijan suunnittelema.

Roteva & voimakas
22,98 €75 cl
Vakiovalikoima
417607Uusi-Seelanti

Pinot Noir -rypäleet kerätään Central Otagosta, joka on täydellinen alue Pinot Noirin viljelyyn – hiekansekainen savimaaperä sekä yön ja päivän lämpötilavaihtelut ovat kohdallaan! Jokaisen palstan rypäleet käsitellään hienovaraisesti ja annetaan fermentoitua erikseen joko uudessa tai käytetyssä tammessa tai tankissa. Vasta malolaktisen fermentoinnin jälkeen eri palstojen viinit maistellaan ja yhdistetään lopulliseksi viinikseen.

Marjaisa & raikasPaikallinen ekosertifikaatti
16,97 €75 cl
Vakiovalikoima
Chile

Luonnonmukaisesti viljellyt rypäleet on poimittu Central Valleyn alueelta Chilestä. Maseraatio kestää 17 päivää, jonka jälkeen viini on käynyt terästankeissa 9 päivää 27°C asteessa. Tämän jälkeen viini on kypsynyt kuusi kuukautta ranskalaisissa tammitynnyreissä.

Mehevä & hilloinenEettinen kauppaLuomuVegaaninen
13,99 €75 cl
Vakiovalikoima
445307Italia

Fontanafreddan Tradizione – sarja on yrityksen kansainvälisesti tunnetuin ja merkittävin tuoteperhe, jonka viinit edustavat Piemonten merkittävimpiä alkuperäalueita. Rypäleet kerätty Langhen kukkuloilta, joiden maaperä on kalkkikiven ja soran sekoitusta. Viini on käynyt reilun viikon ajan 28 °C lämpötilassa terästankeissa ja kypsynyt sen jälkeen 8 kuukautta 2 vuotta vanhoissa suurissa tammitynnyreissä ja 2-3 kuukautta pullossa.

Mehevä & hilloinen
16,99 €75 cl
Vakiovalikoima
904912Ranska

Into the Woods on Winestaten ja Francois Lurtonin yhteinen riistaviiniprojekti. Viini on saanut inspiraationsa pohjoisesta luonnosta. Pézenaksen viinialue Languedocissa on tunnettu viininvalmistuksestaan jo yli 1000 vuoden ajan. Francois Lurton haluaa tuoda viineissään esiin alueen poikkeuksellisen laadun. Into the Woods on valmistettu yli 30-vuotiaiden Grenache, Syrah ja Mourvèdre -köynnösten rypäleistä. Erinomainen viini riistaruoille ja grilliherkuille!

Roteva & voimakas
13,99 €75 cl
Tilausvalikoima