Puulaatikot

JOULUJAKSO

Joulun kruunaavat klassikko-viinit puulaatikoissa.

931507Chile

Tuhti Cabernet puulaatikossa!

Torres Chilen lippulaivaviini Manso de Velasco saatavilla nyt kuuden pullon puulaatikossa. Viini on nimetty Curicon kaupungin perustaneen Espanjan varakuninkaan mukaan. Cabernet Sauvignon -rypäleet on kerätty vanhimmillaan yli 115 vuotta vanhoista köynnöksistä Manso de Velascon tarhalta. Viini on kypsynyt 18 kuukautta ranskalaisissa Neversin tammitynnyreissä, joista 70% on ollut uusia. Suuntuntuma on runsas ja täyteläinen. Kypsät tanniinit täydentyvät jälkimaussa paahteisilla vaniljan aromeilla.

Roteva & voimakas
40,98 €75 cl
Tilausvalikoima
006004Italia

Klassinen Valpolicella!

Masi Bonacosta on houkuttelevan tasapainoinen Valpolicella Classico, jonka raikas makumaailma ja keveys toimii monipuolisesti joulupöydän ruokien kumppanina. Etiketin enkeli symboloi viinin sanomaa: "Nectar Angelorum Hominibus", suom. nektaria enkeleiltä ihmisille. Laadukkaassa kuuden pullon puulaatikossa jaeltavassa Bonacostassa on nyt myös päivitetty, alkuperäänsä korostava etiketti.

Marjaisa & raikasVegaaninen
12,98 €75 cl
Vakiovalikoima
436757Portugali

Nyt viinitelineeksi koottavassa puulaatikossa!

Portugalin suurimman luomutuottajan Esporãon ensimmäinen luomuviini Colheita on käsin poimituista rypäleistä valmistettu lajikeblendi, joka on kypsynyt tulppaaninmuotoisissa betonitankeissa 6 kk ajan. Loistavasti maaperäänsä ilmentävä Colheita on täyteläinen ja rustiikkinen viini, joka sopii loistavasti joulun liharuokien kyytipojaksi. Saatavilla rajoitettu erä viinitelineeksi taipuvia puulaatikoita.

Mehevä & hilloinenLuomu
13,99 €75 cl
Vakiovalikoima
418687Portugali

Laatuviini Dourosta!

Quinta dos Murças on tunnetun viinitalo Esporãon Douro-laaksossa sijaitseva tila, joka tuottaa perinteisellä portviinialueella pääasiassa Douro DOC-viinejä. Keskimäärin 40 vuotta vanhojen köynnösten käsin poimituista rypäleistä luonnonmukaisin menetelmin valmistettu viini on poljettu perinteisesti jalan. 12 kuukauden tammikypsytys pyöristää tanniinit nyt nautittavaksi kokonaisuudeksi. Viinillä on kuitenkin myös loistava ikääntymispotentiaali. Kolmen pullon puulaatikkoon pakattu viini on loistava valinta joulupöytään ja pitkään kypsytetyille juustoille.

Vivahteikas & kehittynyt
32,99 €75 cl
Vakiovalikoima