Makea marraskuu

SYYSJAKSO

Parhaat makeat valintamme esillepanoteemaanne Makea marraskuu!

336016Espanja

Torres on valmistanut tätä viiniä vuodesta 1946. Murskattuja rypäleitä on uutettu 6 tuntia omassa mehussaan aromien vahvistamiseksi. Viini on väkevöity lisäämällä viinitislettä rypälemehuun. Viiniä on varastoitu voimakkaasti viilennetyissä terästankeissa vuoden ajan ennen pullotusta ja vielä pari kuukautta pullossa. Suutuntuma on harmoninen. Hunajainen makeus ja hapot ovat hyvässä tasapainossa. Erinomainen makeiden jälkiruokien kaveriksi tai lahjaksi esim. pähkinäisen suklaan seurana.

11,49 €50 cl
Vakiovalikoima
334736Portugali

Dow’s Nirvana on suklaanystävän unelma! Belgialaisen suklaainstituutin ja Leuvenin yliopiston kanssa yhteistyössä valikoitu blendi on valmistettu muodostamaan täydellinen makupari tumman, 60-80% kaakaota sisältävän, suklaan kanssa. Tämä kukkea ja tanniininen portviini on kuin luotu jouluiseen herkkupöytään konvehtirasian ja suklaakakun väliin. Näyttävä lahjapakkaus!

15,99 €50 cl
Vakiovalikoima
340797Portugali

Dow’s Trademark on nimensä mukaisesti reserve-portviini, joka edustaa talon palkittua tyyliä. Dow’s lukeutuu portviinitalojen kansainvälisesti maineikkaimpaan kärkeen keräten ennätyspisteitä erityisesti Vintage -portviineillään. Trademark on hinta-laatusuhteeltaan loistava tyylinäyte mausteisesta, vivahteikkaasta ja ryhdikkäästä portviinistä, joka kuuluu itseoikeutetusti joulupöytään. Klassinen lahja!

19,99 €75 cl
Vakiovalikoima
360127Portugali

Uusi ulkoasu!

Dow’s Colheita on vuosikertaportviini, joka on ehtinyt kypsyä tammitynnyreissä 12 vuoden ajan ennen pullotusta. Kauniin pähkinäiseksi ja toffeen sävyttämäksi pehmennyt maku on moniulotteinen ja pitkä. Tämä portviini on kuin linnunmaitoa. Se hurmaa maustekakkujen, suklaan, pähkinöiden tai juustolautasen parina ja toimii erityisen hyvin hieman jäähdytettynä. Uusi vuosikerta 2007 on ollut portviineille legendaarinen. Vuosikertamuutoksen myötä tuote on saanut myös uuden, arvokkaan ulkoasun.

34,98 €75 cl
Vakiovalikoima
509844Saksa

Laadukas luomujälkiruokaviini tunnustusta keränneeltä Jochen Dreissigackerilta!

Tämän viinin valmistukseen käytetyt Rieslaner -rypäleet poimitaan myöhään, jolloin niiden sokeripitoisuus on korkea. Melko harvineinen Rieslaner -lajike on Silvanerin ja Rieslingin risteytys. Lajike sopii kuitenkin erinomaisesti makean jälkiruokaviinin valmistukseen, koska rypäleessä on runsas hapokkuus ja hedelmäisyys. Tätä viiniä kannattaa kokeilla joulun runsaiden jälkiruokien ja juustojen parina. Tämän viinin voi myös huoletta unohtaa kellariin vielä moneksi vuodeksi!

Luomu
39,98 €37,5 cl
Vakiovalikoima
391854Portugali

Madeiran tuliperäisellä ja subtrooppisella saarella valmistettu, historialtaan kiehtova viini on klassikko ja upea tuttavuus jälkiruokaviinien ystäville. Bual on lajike, jossa korostuu pähkinäisyys ja kuivattujen hedelmien aromit. Kypsymisaikana pitkäkestoisen oksidoitumisensa ansiosta madeirapullo säilyy avattuna jopa 3 vuoden ajan. Vivahteikas ja maukas kokonaisuus.

15,98 €37,5 cl
Vakiovalikoima
912163Portugali

Uutuus!

Dow's 10 Year Old Tawny Port on arvostetun portviinitalon uutuuslanseeraus. Tyylikkääksi ja tasapainoiseksi valmistettu viini on blendi pienissä tynnyreissä kypsyneitä eri vuosikertojen portviinejä. Tawnyt ovat aina viinitekijän taidonnäytteitä, ja tämä upea kokonaisuus näyttävässä lahjapakkauksessa on loistava valinta jälkiruokaviinien ystäville.

29,99 €37,5 cl75 cl
Tilausvalikoima