Maailma lasissa ja lautasella: USA:n maut

Viikot 29 - 33

Tuhtia punaviiniä Yhdysvalloista! Herkulliset valintamme esillepanoteemaan Maailma lasissa ja lautasella: USA:n maut.

903297Yhdysvallat

Three Finger Jack oli kultakuumeen alkuaikoina 1850-luvulla Kalifornian Lodissa elänyt juna- ja pankkirosvo, joka tarinan mukaan menetti osan sormistaan ampumavälikohtauksessa.
Tämä legendaarisen rosvon inspiroima Zinfandel-viini on tumma ja tuhti. 3 Finger Jack on valmistettu Lodin alueella rypäleistä, joiden köynnökset ovat jopa 110-vuotiaita.
Rehti viini kunnon grilliaterialle!

Mehevä & hilloinen
17,98 €75 cl
Vakiovalikoima
439657Yhdysvallat

Noble Vines Collection on Kalifornialaisen Delicato Family Vineyardsin kunnianosoitus klassisille eurooppalaisille lajikkeille ja viiniköynnösklooneille. Klooneja on satoja erilaisia, ja jokainen niistä on numeroitu. Pinot Noir-klooni 667 on kotoisin Dijonista, Burgundista.
Tätä viiniä kypsytetään ranskalaisissa tammitynnyreissä. Lopputulos on ranskalaisen ja kalifornialaisen Pinot Noirin yhdistelmä – runsaan hedelmävetoinen, mutta samalla elegantti ja raikkaan hapokas punaviini.
Erinomainen viini viilennettynä grillatun lohen kumppaniksi!

Mehevä & hilloinen
15,99 €75 cl
Vakiovalikoima
405157Yhdysvallat

”Beyond the Extreme” on urbaanin sanakirjan määritelmä sanalle Gnarly, joka osuvasti kuvaa tämän viinin luonnetta. Tämä viini valmistetaan Kaliforniassa Lodin laaksossa vanhojen könnösten Zinfandel rypäleistä. Alhainen satomäärä maistuu ja tuntuu viinissä erittäin intensiivisenä ja aromikkaana hedelmäisyytenä. Viini on pehmeä, aromikkaan mausteinen ja uskomattoman monivivahteinen.
Kesän takuuvarmin grilliviini!

Mehevä & hilloinen
13,89 €75 cl
Vakiovalikoima
936327Yhdysvallat

Gnarly Head 1924 Double Black on todellinen muskeliviini!
Tämän Zinfandel, Merlot ja Syrah -sekoitteen tuoksu on runsaan karhunvatukkainen ja viikunainen. Erittäin täyteläinen ja aromaattinen suutuntuma todellakin räjäyttää makunystyrät!

Mehevä & hilloinen
13,99 €75 cl
Vakiovalikoima
950648Yhdysvallat

Gnarly Head Old Vine Zinfandel on Alkon myydyin yhdysvaltalainen punaviini ja myydyin yli 36 € punaviinihanapakkaus Alkon valikoimassa.
Tämä viini valmistetaan Kaliforniassa Lodin laaksossa vanhojen könnösten Zinfandel rypäleistä. Alhainen satomäärä maistuu ja tuntuu viinissä erittäin intensiivisenä ja aromikkaana hedelmäisyytenä. Viini on pehmeä, aromikkaan mausteinen ja uskomattoman monivivahteinen.
Hanaviinien aatelia!

Mehevä & hilloinen
36,98 €300 cl
Vakiovalikoima