Lahjapakkaukset

JOULUJAKSO

Joulujaksolla lahjapakkaukset taas koristavat myymälöiden hyllyjä. Tässä meidän joulujaksolle suunnittelemat, näyttävät lahjapakkaukset.

006454Espanja

Gran Coronasta pidetään Torresin arvostetuimpana reserva-viininä. Viinin valmistuksessa on käytetty rypäleitä Torresin legendaarisen Mas la Plana -tarhan nuorista köynnöksistä. Viini on kypsynyt 12 kuukautta tammitynnyreissä, joista 30% on ollut uusia. Suuntuntuma on intensiivinen, hillomainen ja mausteinen. Hyvälaatuiset tanniinit ryhdistävät elegantin viinin. Erinomainen viini suomalaiseen joulupöytään tai esim. lahjaksi Manchego-juuston kanssa.

Mehevä & hilloinen
15,99 €75 cl
Vakiovalikoima
449237Espanja

Torresin pitkään kysynyt lippulaivaviini Mas la Plana on joulun aikaan saatavilla upeassa puulaatikossa. 2015 vuosi oli keskivertoa kuivempi ja kasvukausi oli aavistuksen viileämpi kuin yleensä. Viini on parhaimmillaan 10-15 vuoden iässä. Suositellaan nautittavaksi huolella valmistettujen liharuokien tai kypsien kovien juustojen seurana. Joulun suosikkilahja suuria viinejä arvostavalle. Rajoitettu erä!

Vivahteikas & kehittynytVegaaninen
61,98 €75 cl
Vakiovalikoima
430319Chile

Hienostunut ja mehevän täyteläinen Cabernet Sauvignon-viini tyylikkäässä lahjapakkauksessa. Luonnonmukaisesti viljellyt rypäleet on kerätty Maipon viinialueelta Chilestä. Viini on ollut kuorikontaktissa 20 päivää ja käynyt 7 päivää terästankeissa 28°C lämpötilassa. Tämän jälkeen viini on saanut kypsyä 12 kuukautta ranskalaisessa tammessa, josta 30% on ollut uutta ja 70% vanhaa tammea. Viini on maultaan tasapainoinen, mausteinen ja pehmeän tanniininen.

Roteva & voimakasEettinen kauppaLuomuVegaaninen
18,99 €75 cl
Vakiovalikoima
196964Ranska

De Luze -konjakkitalon perustaja Alfred de Luze oli seikkailija, joka päätyi Pariisin ja New Yorkin kautta perustamaan oman yrityksen vuonna 1822. De Luzen johtoon nousi myöhemmin Michael Boinaud. A De Luze on Fine Champagne -konjakki, puolet tisleestä on Grande Champagnesta ja puolet Petite Champagnesta. Keskitäyteläinen, nuorehko ja pehmeä konjakki. Erinomainen sellaisenaan, kahvin ja suklaan kanssa tai juomasekoituksissa. Sopii lahjaksi.

24,98 €35 cl
Vakiovalikoima
455887Italia

Rypäleet tähän Masin klassikkoamaroneen on kerätty ilta-aurinkoon aukeavilta rinteiltä (=costasera), mikä edesauttaa rypäleiden tasaista kypsymistä. Tämä arvokkaaseen puulaatikkoon pakattu täyteläinen ja upeasti ikääntyvä viiniklassikko on takuuvarma joululahja laatua arvostaville kuluttajille.

Vivahteikas & kehittynytVegaaninen
39,99 €37,5 cl75 cl
Vakiovalikoima
006364Italia

Masi Campofiorin (suom. kukkaketo) oli aikanaan (1964) ensimmäinen Ripasso-viini. Masi on sittemmin jalostanut menetelmän appaxximento-metodiksi korkean laadun mahdollistamiseksi. Makumaailmaltaan tasapainoinen ja moniulotteinen Campofiorin on säilyttänyt asemansa italialaisen viinityylin klassikkona vuosikymmenten jälkeenkin. Täydellinen viinivalinta joulun ajan juhlapöytään tai lahjaksi. Tuote on joulun ajan lahjapakkaus- ja dollyjakelussa.

Vivahteikas & kehittynytVegaaninen
14,98 €150 cl37,5 cl75 cl
Vakiovalikoima
470667Portugali

Portugalin Alentejosta peräisin oleva Esporão Reserva on viini, jonka etikettiä koristaa vuosikerroittain vaihtuva portugalilaisen taiteilijan teos. Vuosikerta 2017 nykytaiteilija António Poppen etiketillä lanseerataan näyttävässä lahjapakkauksessa. Tyyliltään täyteläinen ja tasapainoinen viini on sekoitus portugalilaisia lajikkeita, ja viini on kypsynyt 12 kk amerikkalaisessa tammessa ennen pullotusta. Näyttävä ja laadukas lahja.

Roteva & voimakas
22,98 €75 cl
Vakiovalikoima
916917Italia

Tummanpuhuva Brolo on Masin legendaarisen Campofiorin-viinin rotevampi isoveli. Lajikesekoitteessa on mukana pieni osa tiukan tanniinista Oseleta-lajiketta, joka tuo viiniin enemmän rakennetta ja nahkaisia aromeja. Rotevarakenteinen Brolo on mainio viinivalinta meheville liharuoille, juustoille tai meditaatioviininä. Komea musta puulaatikko erottuu edukseen Italia-hyllyssä.

Vivahteikas & kehittynytVegaaninen
19,98 €75 cl
Tilausvalikoima
446887Chile

Rypäleet Cono Sur Single Vineyard Block 18 Cabernet Sauvignon -viiniin on valittu Maipossa sijaitsevan El Recurso-tarhan parhaalta palstalta nro 18. Käsin poimituista rypäleistä valmistettu viini kypsyy uusissa ranskalaisissa tammitynnyreissä 14 kuukauden ajan ennen pullotusta. Tämä klassinen Cabernet on täyteläinen ja roteva, mutta hienostuneen tasapainoinen laatuviini. Saatavilla rajoitettu määrä puisessa lahjapakkauksessa!

Roteva & voimakasCarbon Neutral
18,90 €75 cl
Tilausvalikoima
927873Espanja

Creencia Monastrell on täyteläinen punaviini, jonka tuoksussa ja maussa korostuvat Monastrell-rypälelajikkeelle tyypillinen tumma kirsikkaisuus ja viikunaisuus. Jälkimaussa aistii yrttisyyttä ja mausteisuutta. Viiniä on kypsytetty 6 kuukautta ranskalaisissa tammitynnyreissä. Lahjapakkaus sisältää viinilasin.

Mehevä & hilloinen
15,99 €75 cl
Tilausvalikoima
417607Uusi-Seelanti

Mud House Pinot Noir on laatuviini joulun herkkujen kumppaniksi. Viiniin käytetyt rypäleet kasvavat Central Otagossa, jossa on täydellisyyttä hipovat olosuhteet Pinot Noir -lajikkeen viljelyyn. Viinin mausteisesta ja marjaisasta mausta voi aistia kirsikkaa, karpaloa, vadelmaa sekä hivenen tammisuutta ja pippurisuutta. Loistava valinta monipuolisesti erilaisille jouluherkuille!

Mehevä & hilloinenPaikallinen ekosertifikaatti
16,97 €75 cl
Vakiovalikoima
922217Argentiina

Norton Reserva Malbec on saanut useina peräkkäisinä vuosina Wine Spectatorilta yli 90 pistettä. Viini on myös valittu vuosittain lehden "TOP 100 wines in the World" joukkoon. Täyteläisen lämmin ja hieman tamminen viini on loistava kumppani talven pimeisiin iltoihin sekä komeassa lahjapakkauksessa tyylikäs joululahja!

Mehevä & hilloinenVegaaninen
14,98 €75 cl
Vakiovalikoima