Kesäiset maut

Kesäjakso

Kesäisen raikkaita makuja kesäisille kalaruoille ja tuoreille kasvismauille!

599327Portugali

Viinilehden Top 5 -kesäviinien listalle valittu Muros Antigos on portugalilaisen viinitekijämestari Anselmo Mendesin taidonnäyte laadukkaasta ja luonnollisen hapokkaasta vinho verdestä. Täydellinen kesäviini piknikille ja nautiskeluun, sekä kesäisten kala- ja kasvisruokien kumppaniksi.

Pirteä & hedelmäinenVegaaninen
12,40 €75 cl
Vakiovalikoima
466647Chile

Cono Sur Bicicleta Pinot Noir tulee kesäksi myyntiin upealla Cool Red ulkoasulla! Pakkaus kannustaa kuluttajia nauttimaan pinot noir -viinejä viilennettynä, jolloin ne todella heräävät eloon.
Monille kuluttajille tuttu Cono Sur Bicicleta Pinot Noir on mehukas ja tasapainoinen, kevyen tanniininen viini, jossa maistuu raikas punainen marjaisuus. Viilennettynä sitä sopii nauttia loistavasti sinällään, vaaleiden liharuokien, sekä kasvisten ja paistettujen kalaruokien kanssa.

Marjaisa & raikasCarbon Neutral
9,98 €75 cl
Vakiovalikoima
502977Saksa

Pitkät perinteet omaava perhetila Weingut Neiss on perustettu jo vuonna 1547 ja se omistaa noin 25 hehtaaria tarhoja Kindenheimin kylässä Pohjois-Pfalzissa. Tänä päivänä tilan viineistä vastaa Axel Neiss, joka tunnetaan taitavana viinintekijänä. Viinien rypäleet kerätään Kindenheimin ja Bockenheimin kylistä Pohjois-Pfalzista.
That's Neiss Pinot Grigio on laadukas ja intensiivinen viini. Sen tuoksu on puhdaspiirteinen, hienostunut ja eksoottisiin hedelmiin vivahtava. Eloisa, rypäleelle tyypillinen aromikkuus ja voimakas mineraalisuus tuo rakennetta viiniin ja se toimiikin loistavasti kesäpäivänä sinällään, tai kala- ja äyriäisruokien seurassa.

Pirteä & hedelmäinenVegaaninen
12,98 €75 cl
Vakiovalikoima
926657Espanja

Viña Esmeralda lukeutuu ehdottomasti Suomen suosituimpiin espanjalaisiin valkoviineihin. Myös viinin roseeversio nauttii yleisön suosiosta - erityisesti kesäaikaan. Pullot saapuvat myymälöihin nyt upeissa lasimaalatuissa kukkapulloissa, jotka varmasti herättävät huomion.
Esmeralda-viinit ovat laadukkaita, mutta helposti lähestyttäviä viinejä, jotka kuvastavat välimerellistä rentoa elämäntyyliä ja ovatkin omiaan nautittuna hyvässä seurassa!

Pirteä & hedelmäinen
10,99 €75 cl
Vakiovalikoima
007531Espanja

Viña Esmeralda lukeutuu ehdottomasti Suomen suosituimpiin espanjalaisiin valkoviineihin. Pullot saapuvat myymälöihin nyt upeissa lasimaalatuissa kukkapulloissa, jotka varmasti herättävät huomion.
Esmeralda-viinit ovat laadukkaita, mutta helposti lähestyttäviä viinejä, jotka kuvastavat välimerellistä rentoa elämäntyyliä ja ovatkin omiaan nautittuna hyvässä seurassa!

Pirteä & hedelmäinenVegaaninen
10,99 €300 cl37,5 cl75 cl
Vakiovalikoima
006004Italia

Boscainin perheen 1770-luvulla Valpolicellasta ostama pieni viinitila on kasvanut kansainvälisesti menestyneeksi Pohjois-Italian Veneton lähettilääksi.
Masin Bonacosta on houkuttelevan tasapainoinen Valpolicella Classico, jonka raikas makumaailma ja kepeys sopii erinomaisesti lämpimien kesäiltojen herkutteluun. Etiketin enkeli symboloi viinin sanomaa: "Nectar Angelorum Hominibus", suom. nektaria enkeleiltä ihmisille. Masi Bonacosta on monikäyttöinen, runsasarominen ruokaviini ilman voimakkaita tanniineja, ja sopii siten erinomaisesti kesän piknikeille, grillailun ja pikkusuolaisten kera nautittavaksi.

Marjaisa & raikasVegaaninen
12,98 €75 cl
Vakiovalikoima