Alkoholittomat ja matala-alkoholiset

KEVÄT- JA KESÄJAKSO

Huippulaadukkaat alkoholittomat ja matala-alkoholiset suositusta myymäläänne!

557937Ranska

Zéra Chardonnay Effervescent on lempeän sitruksinen ja pirteän hapokas, eteläranskalaisista luomurypäleistä tehty alkoholiton kuohuviini, jota nauttii mielellään – niin raikkaan kukkea on sen jälkimaku. Luomurypälemehusta valmistettu kuohuva on oiva valinta maljajuomaksi tai sellaisenaan nautiskeluun. Kannattaa kokeilla myös raikkaiden salaattien tai marjaisten jälkiruokien kanssa - vegaaneille voi vinkata, että tämän valmistuksessa ei ole käytetty eläinkunnan tuotteita.

Pirteä & hedelmäinenLuomuVegaaninen
8,95 €75 cl
Vakiovalikoima
507057Ranska

Ruotsin kuuluisalla Nobel-illallisellakin nähtyjä Opia-luomuviinejä kelpaa suositella! Ne ovat alkoholittomia, vegaaniystävällisiä, ja valmistettu ilman lisättyjä sulfiitteja. Kuohuva toimii parhaiten kasvisruokien kanssa tai aperitiivina tuoden veden kielelle.

LuomuVegaaninen
7,99 €75 cl
Vakiovalikoima
518727Ranska

Ruotsin kuuluisalla Nobel-illallisellakin nähtyjä Opia-luomuviinejä kelpaa suositella! Ne ovat alkoholittomia, vegaaniystävällisiä, ja valmistettu ilman lisättyjä sulfiitteja. Valkoviini toimii parhaiten kasvisruokien kanssa tai aperitiivina tuoden veden kielelle.

LuomuVegaaninen
6,99 €75 cl
Vakiovalikoima
466367Ranska

Ruotsin kuuluisalla Nobel-illallisellakin nähtyjä Opia-luomuviinejä kelpaa suositella! Ne ovat alkoholittomia, vegaaniystävällisiä, ja valmistettu ilman lisättyjä sulfiitteja. Tämä punaviini pitää pikkusuolaisista. Jos asiakas kysyy, Nobel-illallisella oli muuten alkuruokana kuivattua maa-artisokkaa, ja pääruokana mureaa lampaan kyljysselkää.

LuomuVegaaninen
6,99 €75 cl
Vakiovalikoima
575707Saksa

Jo miltei klassikon asemaan noussut Barrels & Drums Non-alcoholic Sparkling ei petä alkoholittoman kuohuviinivaihtoehdon etsijää. Tyhjiötislausmenetelmällä perusviinistä alkoholittomaksi muutettu kuohuva nappasi alkoholittomien kuohuviinien kultamitalin Vuoden Viinit 2019 -kilpailussa, ja nousi viimeistään silloin suomalaisten huulille. Ruokapöydässä tämä Chardonnay-pohjainen kuohari pitää vähärasvaisista, simppelisti valmistetuista kaloista sekä monenmoisista merenelävistä, mutta loistaa ehkä parhaiten ihan sinällään.

Vivahteikas & ryhdikäs
7,58 €75 cl
Vakiovalikoima