Alkolaisille on Winestaten verkkopalvelu, joka on suunnattu Alkon myymälähenkilökunnalle. Löydät täältä kausittain vaihtuvat viinisuosituksemme sekä tietoa uusista tuotteista, mainoskampanjoista ja muusta ajankohtaisesta. Lisäksi sivustolla on chat, jonka kautta palvelemme tuoteasioihin liittyen. Sivulta löytyvät lisäksi tuotetiedot kaikista edustamistamme tuotteista sekä Winestaten tapahtumakalenteri.

TERVETULOA WINESTATEN VALIKOIMATASTINGIIN!

Maanantaina 3.2.2020 legendaarisella Tavastialla tapahtuu, kun Winestate tuo koko valikoimansa maistettavaksesi! Ovet avautuvat klo 14.00 ja viinit ovat maisteltavanasi klo 18.00 asti.

SANTA DIGNA ON NYT DIGNO!

572757Chile

Santa Digna on nyt DIGNO. Viinin nimi tulee sanasta dignity - arvokkuus. Näiden viinien kautta Torres haluaa kertoa arvostuksestaan paikallisia viljelijöitä ja työntekijöitään kohtaan. Digno on Torres Chilen tuotantomäärältään suurin viinisarja ja sarjan kaikilla tuotteilla on eettisen kaupan sertifikaatti.

Ulkoasun lisäksi myös viinit ovat uudistuneet ja kehittyneet, sillä Torres Chilen uusi pääviinintekijä Eduardo Jordán on tuonut mukanaan viineihin oman, entistä raikkaamman tyylin.

Vivahteikas & ryhdikäsEettinen kauppaVegaaninen
9,98 €75 cl
Vakiovalikoima