Alkolaisille on Winestaten verkkopalvelu, joka on suunnattu Alkon myymälähenkilökunnalle. Löydät täältä kausittain vaihtuvat viinisuosituksemme sekä tietoa uusista tuotteista, mainoskampanjoista ja muusta ajankohtaisesta. Lisäksi sivustolla on chat, jonka kautta palvelemme tuoteasioihin liittyen. Sivulta löytyvät lisäksi tuotetiedot kaikista edustamistamme tuotteista sekä Winestaten tapahtumakalenteri.

Kesän odotetuin Cava!

Espanja

Vihdoin sitä saa, nimittäin Sangre de Toro Cavaa! Torres on pitkän odotuksen jälkeen alkanut valmistamaan myös Cavaa. Alkoholikäyminen tapahtuu terästankeissa, jonka jälkeen perinteisen menetelmän mukainen toinen käyminen pullossa vähintään 12 kk ajan. Erinomainen valinta maljajuomaksi tai läpi aterian! Sangre de Toro Cavan raikkaus tekee siitä monipuolisen ruokajuoman.

Pirteä & hedelmäinen
12,90 €75 cl
Tilausvalikoima

Ihastuttavat kukkapullot kesäksi!

926657Espanja

Viña Esmeralda lukeutuu ehdottomasti Suomen suosituimpiin espanjalaisiin valkoviineihin. Myös viinin roseeversio nauttii yleisön suosiosta - erityisesti kesäaikaan. Pullot saapuvat myymälöihin nyt upeissa lasimaalatuissa kukkapulloissa, jotka varmasti herättävät huomion.

Esmeralda-viinit ovat laadukkaita, mutta helposti lähestyttäviä viinejä, jotka kuvastavat välimerellistä rentoa elämäntyyliä ja ovatkin omiaan nautittuna hyvässä seurassa!

10,98 €75 cl
Vakiovalikoima

Tuhtia grilliviiniä USA:n mauille!

903297Yhdysvallat

Three Finger Jack oli kultakuumeen alkuaikoina 1850-luvulla Kalifornian Lodissa elänyt juna- ja pankkirosvo, joka tarinan mukaan menetti osan sormistaan ampumavälikohtauksessa. Tämä legendaarisen rosvon inspiroima Zinfandel-viini on tumma ja tuhti. 3 Finger Jack on valmistettu Lodin alueella rypäleistä, joiden köynnökset ovat jopa 110-vuotiaita.
Rehti viini kunnon grilliaterialle!

Mehevä & hilloinen
17,98 €75 cl
Vakiovalikoima