Alkolaisille on Winestaten verkkopalvelu, joka on suunnattu Alkon myymälähenkilökunnalle. Löydät täältä kausittain vaihtuvat viinisuosituksemme sekä tietoa uusista tuotteista, mainoskampanjoista ja muusta ajankohtaisesta. Lisäksi sivustolla on chat, jonka kautta palvelemme tuoteasioihin liittyen. Sivulta löytyvät lisäksi tuotetiedot kaikista edustamistamme tuotteista sekä Winestaten tapahtumakalenteri.

VUODEN ROSEEVIINI JA VUODEN KUOHUVIINI!

940957Uusi-Seelanti

Vuoden viinit 2020 -kisan kultamitalisti!

Tämä raikas uusiseelantilainen roseeviini pohjautuu Sauvignon Blanc -lajikkeeseen, kaunis lohenpunainen väri on saatu lisäämällä sekoitukseen ripaus Pinot Noiria. Viini on jo useamman kerran pärjännyt loistavasti Vuoden viinit- kisassa ja tänäkin vuonna se ansaitsi kultamitalin roseeviinien sarjassa! Ihastuttavan raikas viini on tulvillaan punaisten marjojen, raparperin ja sitruksen aromeja. Kokeilemisen arvoinen kumppani ruokapöydässä esimerkiksi savustetun lohen kanssa.
Ulkoasun lisäksi myös viinit ovat uudistuneet ja kehittyneet, sillä Torres Chilen uusi pääviinintekijä Eduardo Jordán on tuonut mukanaan viineihin oman, entistä raikkaamman tyylin.

Paikallinen ekosertifikaatti
14,98 €75 cl
Vakiovalikoima
943097Uusi-Seelanti

Kultaa Vuoden Viinit 2020 kuohuviinisarjassa yli 13 €
Viinilehden Vuoden Kuohuviini 2020 (julkistetaan 16.4.2020)

Erittäin laadukas kuohuviini kevään ja kesän juhliin maljajuomaksi tai aperitiiviksi! Tämä loistava samppanjamaisiakin piirteitä omaava kuohuva ansaitsi kultamitalin Vuoden Viinit -kilpailun kuohuviinisarjassa. Lindauer Special Reserve Blanc de Blancs Brut valmistetaan 100% Chardonnay-rypäleistä perinteisellä menetelmällä. Pullokypsytys on varsin pitkä, 15 kuukautta. Pienet, elegantit kuplat. Tuoksu on briossinen, kypsän valkopersikkainen ja sitruksinen. Suutuntuma kermainen ja raikas. Erittäin kuiva, tyylikäs ja raikas kuohuviini!

Runsas & paahteinen
15,48 €75 cl
Vakiovalikoima