Alkolaisille on Winestaten verkkopalvelu, joka on suunnattu Alkon myymälähenkilökunnalle. Löydät täältä kausittain vaihtuvat viinisuosituksemme sekä tietoa uusista tuotteista, mainoskampanjoista ja muusta ajankohtaisesta. Lisäksi sivustolla on chat, jonka kautta palvelemme tuoteasioihin liittyen. Sivulta löytyvät lisäksi tuotetiedot kaikista edustamistamme tuotteista sekä Winestaten tapahtumakalenteri.

TUHTI TYYLIKÄS UUTUUS ERIKOIS-ETIKETILLÄ!

901214Espanja

Useat tunnetut spaghettiwestern-elokuvat kuvattiin 1960-70-luvulla Etelä-Espanjassa, missä maisemat ovat erehdyttävän samanlaisia villin lännen kanssa. Lisäksi kuvaus Espanjassa oli tuohon aikaan edullisempaa kuin rakentaa Hollywoodiin vastaavat lavasteet. El Gringo oli yleisnimitys näistä elokuvista (mm. Hyvät, pahat ja rumat, Kourallinen dollareita) tutuille taustanäyttelijöille, jotka saapuivat kuvauspaikalle toiveenaan ansaita hieman ekstratienestiä ja toivoivat saavansa nostetta näyttelijänuralleen.

El Gringo-viinissä on syvän purppuranpunainen väri. Täyteläistä ja tummanpuhuvaa viiniä on kypsytetty ranskalaisissa tammitynnyreissä neljän kuukauden ajan. Tämä viini erottuu edukseen sekä tuhdin tyylinsä että ulkoasunsa puolesta!

Mehevä & hilloinen
12,50 €75 cl
Tilausvalikoima

MEIDÄN OMA VIINI!

904912Ranska

Into the Woods on Winestaten ja Francois Lurtonin yhteinen riistaviiniprojekti. Syyskauden kuuma uutuus on saanut inspiraationsa pohjoisesta luonnosta, ja se on luotu varta vasten täydelliseksi seuralaiseksi riistalihalle.

Pézenaksen viini-alue Languedocissa on tunnettu viininvalmistuksestaan jo yli 1000 vuoden ajan. Viinisekoitteiden mestarina tunnettu Francois Lurton haluaa tuoda viineissään esiin alueen poikkeuksellisen laadun. Into the Woods on valmistettu yli 30-vuotiaiden Grenache, Syrah ja Mourvèdre köynnösten rypäleistä.

Roteva & voimakas
13,99 €75 cl
Tilausvalikoima

ALKUTALVEN VASTUULLISIN VIINI!

460037Etelä-Afrikka

Elokuun uutuus Origin Winelta on erinomainen viini vastuullisuutta arvostavalle kuluttajalle. Origin Pure Pinotage on sertifioitu luomu ja Reilun kaupan -viini, joka on pakattu kevyeen lasipulloon. Se sopii vegaaneille ja omaa myös apikallisen ekosertifikaatin. Pullosta löytyy ihanan raikas tammettamaton Pinotage! Viini sopii myös vegaaneille, ja sillä on paikallinen ekosertifikaatti.

Mehevä & hilloinenEettinen kauppaLuomuPaikallinen ekosertifikaattiVegaaninen
9,98 €75 cl
Tilausvalikoima