Alkolaisille on Winestaten verkkopalvelu, joka on suunnattu Alkon myymälähenkilökunnalle. Löydät täältä kausittain vaihtuvat viinisuosituksemme sekä tietoa uusista tuotteista, mainoskampanjoista ja muusta ajankohtaisesta. Lisäksi sivustolla on chat, jonka kautta palvelemme tuoteasioihin liittyen. Sivulta löytyvät lisäksi tuotetiedot kaikista edustamistamme tuotteista sekä Winestaten tapahtumakalenteri.

TUOTIMME RIISTAVIININ SYKSYYN!

904912Ranska

Into the Woods on Winestaten ja Francois Lurtonin yhteinen riistaviiniprojekti. Syyskauden kuuma uutuus on saanut inspiraationsa pohjoisesta luonnosta, ja se on luotu varta vasten täydelliseksi seuralaiseksi riistalihalle.

Pézenaksen viini-alue Languedocissa on tunnettu viininvalmistuksestaan jo yli 1000 vuoden ajan. Viinisekoitteiden mestarina tunnettu Francois Lurton haluaa tuoda viineissään esiin alueen poikkeuksellisen laadun. Into the Woods on valmistettu yli 30-vuotiaiden Grenache, Syrah ja Mourvèdre köynnösten rypäleistä.

Roteva & voimakas
13,99 €75 cl
Tilausvalikoima

SYKSYN VASTUULLISIN VIINI!

460037Etelä-Afrikka

Elokuun uutuus Origin Winelta on erinomainen viini vastuullisuutta arvostavalle kuluttajalle. Origin Pure Pinotage on sertifioitu luomu ja Reilun kaupan -viini, joka on pakattu kevyeen lasipulloon. Se sopii vegaaneille ja omaa myös apikallisen ekosertifikaatin. Pullosta löytyy ihanan raikas tammettamaton Pinotage! Viini sopii myös vegaaneille, ja sillä on paikallinen ekosertifikaatti.

Mehevä & hilloinenEettinen kauppaLuomuPaikallinen ekosertifikaattiVegaaninen
9,98 €75 cl
Tilausvalikoima